Zoeken naar per week

Uw zoekactie voor per week leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kaalkopje 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lieve tedere warmbloedige vrijgezel zoekt vaste knuffelvriendin
Lieve tedere maar ook warmbloedige vrijgezel zoekt (knuffel)vriendin. Wat kan ik jou aanbieden? Vriendschap, genegenheid, warmte, een luisterend oor, tijd voor jou, absolute discretie alsook hygiëne. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 74kg intiem geschoren 17cm. Ook into terrasje, etentje, sauna, weekendje weg als dit voor jou ook kan. Bij voorkeur ben je rond mijn leeftijd of jonger. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Stuur jij een mailtje met jouw verwachtingen bij interesse? Alvast nog een leuke dag.  

Lieve tedere warmbloedige vrijgezel zoekt vaste knuffelvriendin
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Fwb gezocht
gisteren
jos 65 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
man zoek vaste leuke minnaars
ik zoek en vaste minnaars tussen de 55 en 70 jaar voor geregeld mee af te spreken niet enkel voor sex maar ook leuke tijd mee te hebben enkel in de week . uiterlijk minder van belang mag mollig zijn zelf ben ik 65j mollig en 1m63.  
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Enr. 50 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deze week of alleen in het weekend
Man 50 uit regio Dendermaonde zoekt op deze wijze een een leuke avond met plezier en seks. Leeftijd is niet belangrijk wat telt is sympathie en hygiëne. Ik kan mij verplaatsen of ontvangen. Als je geïnteresseerd bent, dan stuur mij een e-mail en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben benieuwd. Veel kusjes. Enr.  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
genieter 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek (jonge) thaise dame of 2 thaise vriendinnen voor regelmatige dates
Hallo bent u een (jonge) thaise dame of 2 thaise vriendinnen die dates wensen te plannen op regelmatige basis neem dan snel contact op. Vertel even hoe u of jullie een date voorstellen en omschrijf jullie even. Liefst foto. Hou erg veel van sensuele massages en verwennerij in het algemeen. Kunt u of jullie ontvangen is dit een pluspunt. Graag een reactie met meer dan enkele woorden, foto en telnummer. Dates kunnen alleen op weekdagen  
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Breek-je-week-je?
Hey jij daar, zorgt deze woensdag ook voor breek-je-week-je gevoel en afleidende gedachten? Voel je eigenlijk ook het verlangen naar wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking (op deze site ben ik voorzichtig wegens veel fakers) Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas Ik ben nu al benieuwd trouwens ;)  
Peter 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stiekem beffen in de garage
Ik laat je binnen langs de garage,je slipje uit, je neemt plaats op m'n werkbankje,ik bef je heerlijk tot....., ook voor koppels,is voor volgende week in de voormiddag ergens tussen 8.00-10.30u te Neigem Ninove  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10