Zoeken naar om mogen

Uw zoekactie voor om mogen leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gezellig samen zijn
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Gezellig samen zijn
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uitdaging
Goede avond iedereen. Ik ben opzoek naar een uitdaging. Deze is u tot een orgasme brengen doormiddel van te beffen. Stel dat het me lukt heb ik de uitdaging gewonnen en zo niet spreken we op voorhand een centje of iets dergelijks af als het me niet lukt. Win win voor u lijkt me. Verdere informatie is via mail te verkrijgen en ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen.  
Fotograaf 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
muze gezocht
Aangename amateurfotograaf uit de rand van Brugge is op zoek naar een inspirerende muze. Een leuke dame met lensgevoel, iemand die begrijpt dat een open en speelse geest tot prachtige beelden kan leiden. Iemand die graag ook eens de platgetreden paden verlaat en open staat experimentele kunst en niet alledaagse plaatjes. Als jij je durft te geven voor de lens, volgt er gegarandeerd een uitzonderlijke inspirerende en stimulerende vriendschap met opties... dame(s) met interesse mogen altijd een seintje geven.  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouwen met zware boezem
Ben op Zoek naar vrouwen met een zware boezem , mogen ook afhangen , die ik mag betasten, masseren , kussen enz ..niets meer ..ben heel vriendelijk en verzorgd , leeftijd geen belang , enkel overdag , ook vrouwen met een beperking ..ik hou me aan de gemaakte afspraken ..ben gewoon zot van borsten ..  
Mario 54 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
In mijn blootje...
Bij welke dame(s) mag ik een keer naakt op bezoek komen. Kijk je zelf graag naar een naakte man of wil je een keer een vriendin verrassen en haar een naakte man cadeau doen. Graag ga ik uit de kleren voor je en laat me uitgebreid bekijken. Koppels mogen ook altijd reageren.  

In mijn blootje...
MinnaresZoeker 33 jaar Antwerpen - Ekeren
Minnares gezocht
Hoi, Sta je open voor een contact/fwb/open minded relatie met een getrouwde man? Geen traditionele opzet en niet voor iedereen weggelegd. Discretie is hier natuurlijk belangrijk, maar fun en een goede klik mogen niet ontbreken. Gezocht: discrete, intelligente en leuke dame uit de regio Antwerpen Noord. Zelf: ook uit de regio, 32j, hoogopgeleid, normale/sportieve bouw, open minded, 1m85, Vlaams, blank, leidinggevende functie. Indien interesse,stuur gerust een bericht en dan zien we vanaf daar. Hopelijk tot gauw.  

Minnares gezocht
11 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
11 dagen
nice guy 65 jaar Antwerpen - Arendonk
Ik zoek een leuke vrouw om fantasieën uit te wisselen
Zoek je als gebonden of ongebonden vrouw af en toe een moment om even weg te dromen zonder meteen vreemd te gaan of een date te hebben. Ik zou het leuk vinden om via mail, WhatsApp of telefonisch zou af en toe contact te hebben en onze fantasieën te delen. Dat mogen ook gewone gesprekken zijn. ik vind het bijvoorbeeld opwindend om af en toe een ondeugend appje te ontvangen. Zie je dit ook zitten neem dan contact op. En voor de heren reageren heeft geen zin want we doen via een eenvoudige anonieme check even controleren of je ook daadwerkelijk een vrouw bent.  
11 dagen
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opendeur
Hey hey ik ben man 43 186 90 en ik ben aanstaande in Carotel Lubbeek. Vrouwen die zich vervelen mogen me altijd een bezoekje komen brengen tussen 11 en 14u. Ooh ja even meedelen dag ik 22cm lollie heb ☺️. Stuur me een mailtje indien interesse foto mag. Verdere info krijg je de dag zelf als ik weet welke kamer ik ga hebben.  
11 dagen
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opendeur
Hey hey ik ben man 43 186 90 en ik ben aanstaande in Carotel Lubbeek. Vrouwen die zich vervelen mogen me altijd een bezoekje komen brengen tussen 11 en 14u. Ooh ja even meedelen dag ik 22cm lollie heb ☺️. Stuur me een mailtje indien interesse foto mag. Verdere info krijg je de dag zelf als ik weet welke kamer ik ga hebben.  
  1   2   3   4   5   6