Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig
Ik ben zondag 2 Juni 34 jaar en vroeg mij af of er een vrouw is die deze verjaardag samen eens wil vieren. Er na de middag een leuke dag van maken. Kunnen de komende dagen al eens kennis maken en zien wat we kunnen doen samen. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou super zijn deze eens op mijn verjaardag waar te maken indien mogelijk. Sta jij hiervoor open kunnen we alvast even kennis maken. Alles met respect voor elkaar.  

Zondag 2 juni jarig
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen. U kan me ook vinden op nul vier zeven één vijf acht twee drie acht één  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky seks
Hou je van kinky seks? Opdrachten? Vernedering? Bondage? Neukmachine? Forced bi? Gang bang? Bijverdienen? ... veel is mogelijk. Ik ben een sportieve man van 39. Meer dan 10 jaar in dit wereldje en vele leuke contacten opgebouwd. Geen fake gedoe. Ik bied u de nodige discretie, hygiëne, en veiligheid. Dus dames. Hou je van kinky seks? Spreek me dan aan en de eerste stap is gezet. Je zult er geen spijt van krijgen. We leven maar 1x, dus... let's life. Mensen die bereid zijn om te facecammen die krijgen zeker een streepje voor. Dit is gewoon om te zien dat we niet fake zijn.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Vik 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Voyeurisme
Hallo, Graag ontmoet ik een leuke aantrekkelijke vrouw die opgewonden wordt door zich openbaar te ontdoen van haar kledij. Je vind het fijn om hierbij bespied te worden. Ik geef je de ruimte om je in alle veiligheid bloot te geven. Zelf ben ik een sportieve aantrekkelijke hygiënische man. Veel is mogelijk. Benieuwd naar alle reacties. Fijne avond  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10