Zoeken naar iets meer

Uw zoekactie voor iets meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje, nu dinsdag of woensdag bijvoorbeeld....
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje, nu dinsdag of woensdag bijvoorbeeld....
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonger voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 23 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
gisteren
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
wie wil genieten van massage en meer
Volgende week heb ik nog enkele plaatsjes in mijn agenda en wil deze tijd op een leuke manier opvullen. Iemand zin in massage van ervaren masseur? Grenzen worden gerespecteerd en besproken. Wie komt er genieten ?  
gisteren
--- 52 jaar Antwerpen - Kasterlee
leuke date
Hallo, ik ben een man van 52, maar voel me jonger. Ben positief ingesteld, vrolijk, eerlijk, … . Zoek hier een leuke dame voor een gezellige babbel, drankje, vleugje erotiek. Niet moet, alles kan. Wil je meer over mij weten, dan verneem ik het graag.  
gisteren
Henk 28 jaar Limburg - Bree
Zoek dame
Zoek voor deze avond of zaterdag ochtend een geile dame (tussen 18-70j) die graag lang gebeft wil worden(meer is natuurlijk mogelijk). Ik ben een gast van 28, 1m86 met bruine haren en blauw groene ogen, verder heb ik ook een baard. Bij interresse ontvang ik graag een mailtje  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ik ben zoek naar een leuke vrouw met humor die houdt van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Ikzelf ben 51j jong, blond, knuffelbeer, verzorgd, gbbs, tattooloos, goed opgevoed. Al een tijdje single en zoek nu nieuw geluk. Interesse? Dan graag voorstelling met foto aub. Regio Oostende  
gisteren
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Vollere rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes. Deze week kan het overdag elke dag behalve dinsdag. 's Avonds kan ook.  
gisteren
Kevin 23 jaar Limburg - Sint-Truiden
Jongen zoekt dame
Hallo beste dame , ik Kevin 23 jaar zit momenteel in een relatie van 9 jaar, maar deze is saai en uitgestorven. Dus zoek ik een dame waarmee ik eens iets mee kan gaan eten of drinken met klik natuurlijk meer! Niets moet alles mag. Hygiene en discretie word wel verwacht! Ik ben 1m84 bruin haar en bruine ogen. Met interesse hoor ik je wel! Mvg x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10