Zoeken naar hoop

Uw zoekactie voor hoop leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Elaba Dames, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 38jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen. Ik zal het hierbij houden of ik schrijf een heel boek haha :)Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u . Voorkeur nr meermaals en uiteraard eerst een babbeltje of iets drinken, alsook FWB kan. x  

Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uitdaging
Goede avond iedereen. Ik ben opzoek naar een uitdaging. Deze is u tot een orgasme brengen doormiddel van te beffen. Stel dat het me lukt heb ik de uitdaging gewonnen en zo niet spreken we op voorhand een centje of iets dergelijks af als het me niet lukt. Win win voor u lijkt me. Verdere informatie is via mail te verkrijgen en ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen.  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, diepgaande gesprekken, knuffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar graag verandering in brengen, we leven maar één keer. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben loyaal en niet veeleisend, maar mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw met een normale lichaamsbouw. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Fin steun bespreekbaar.  
Dimi 29 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leuke man zoekt dame/meid voor te seksdaten/cardaten of FWB
Hey ben man 29j, m87, 84kg, blauwe ogen bruin kort haar... Ik ben op zoek naar een dame/student waarmee ik een leuke tijd mee kan hebben. Af en toe lekker date, lekker wij 2 samen genieten van elkaar. Zonder verplichtingen, seksdaten/cardaten of FWB. ik hoop hier een leuke dame/student te vinden en hopelijk samen leuke tijden mee te beleven.  
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een leuke man van 39 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke vrouw voor een spannende sex date. Vindt je het leuk om je sex leven spannender te maken met een man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor je. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het je wat ? Dan hoop ik snel iets van je te horen... Richard  

Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
  1   2   3   4   5   6   7   8