Zoeken naar ex*

Uw zoekactie voor ex* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen genieten?
Fwb 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou vandaag of morgen eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen om het einde van de examens te vieren. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken  
Patrick 56 jaar Antwerpen - Wijnegem
Zoek mooie slanke exotische dame voor regelmatig contact
Mooie verzorgde man zoekt een lieve dame , mag exotisch zijn, maar vooral slank , leeftijd 20-45j voor regelmatige afspraakjes in de buurt van Wijnegem. GFE en sensueel staan centraal. Graag voorstellen.  
Kurt 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0474925970
Toffe fwb
Hallo ben op zoek naar een toffe dame voor een fwb.leeftijd of origine van geen belang.hygeine stel ik hoog op prijs.ben een jonge vijftiger geschoren op de juiste plaatsen en kan ontvangen of kom naar je toe.geen extremen maar genieten van en met elkaar. Gr  
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou na de examens (woensdag heb ik mijn laatste) eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en Intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en Intiem
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10