Zoeken naar die kunnen

Uw zoekactie voor die kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Houden 53 jaar Antwerpen - Boechout
Welke meid uit omgeving Boechout zoekt sexmaatje?
Ben je een alleenstaande meid die net als ik op zoek is naar romantiek, stel je dan even voor. Graag uit de korte buurt van Ranst, Wommelgem, Hove, boechout, Edegem. Ik ben een deftig persoon en zoek ook een deftige meid. Een afspraakje voor sex moet kunnen bij klik kan meer. Ik zoek zeker geen extreme zaken, alles veilig en safe, met respect voor elkaars wensen en privé. Interesse dan hoor ik het graag. Stel je dan uitgebreid voor a.u.b. een foto zou leuk zijn. Eerst eens kennis maken kan natuurlijk. X  
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
gisteren
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vast spontaan maatje gezocht
Lieve verzorgde (geh) man had graag via deze weg in contact gekomen met een leuke lieve vr die ook dat tikkeltje mist in haar leven en graag een vast vriendje zoekt om dit te kunnen delen in alle discretie  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Ik ben een lieve man die zondag 34 jaar word. Had deze dag graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw en er een leuke dag samen van willen maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is. Respectvol zijn tegen elkaar is ook zeker belangrijk. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn mochten deze kunnen uitkomen op deze zondag. Indien je hier meer over wil weten mag je me altijd iets sturen.  

Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Zin in jou! 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
Nathan 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zorgeloos genieten?
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar het kennismaken en praten evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met kort geschoren haren (niet kaal). Ik ben een rustige persoon, vlot in omgang en ‘easy going’. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Wel naar iemand voor intense seks, van het langzaam opbouwen, het verleiden met een lang uitgebreid voorspel en van het ‘teasen’ en ´pleasen’. Indien u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregelde te ontmoeten sta ik daar zeker ook voor open. Wie weet tot binnenkort. Groetjes, Nathan Xxx  

Zorgeloos genieten?
Fre 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekt een amateur dame
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. Jij bent jong (tussen 18-28), slank, niet onknap. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel om verder af te kunnen spreken. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10