Zoeken naar zoek sint

Uw zoekactie voor zoek sint leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
gisteren
vriend en date 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
zoek jongere man die op ouder valt en zich graag laat verwennen.. ik verwen graag, pijpen rimmen, veel kan niets moet. Kan niet ontvangen  
Bibi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Sexmaatje gezocht.
Hallo, ik ben een slanke, sportieve veertiger op zoek naar een gelijkgestemde gast om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, in relatie dus discretie gewenst, niet rokers en max 45 j aub, reageren met foto, vraag gerust meer informatie, kan enkel verplaatsen .  

Sexmaatje gezocht.
gisteren
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man Top groot en dik geschapen en besneden, zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Afstand wel aanneembaar...gehuwden en jongeren zich te onthouden.  
gisteren
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Camionette
Hey, Jan hier, 35j slank en sportief. Op zoek naar iemand die met de camionette hier in de buurt (Mechelen) komt en op me wacht achterin. Ik pijp je lekker stijf, wat er dan gebeurd, hangt beetje van jou af. Andere kinky scenario's (geen taboe) welkom. Wie is nu vrij?  
Benito 39 jaar Limburg - Beverlo
Bottom gezocht.
Ik zoek een bottom om te neuken en laten pijpen. Pijp je graag? Geen snor geen bard en als je kan ontvangen kom ik langs.  

Bottom gezocht.
gisteren
reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
gisteren
Dieter 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Op zoek
Ik draag lederen damesbroek en laarzen. Zoek iemand met mooie lul om af te trekken.  
gisteren
Steve 45 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Soft - aftrekken - oraal
Hallo, Ik ben wat bi-schierig. Wat softe dingen zoals aftrekken en eventueel oraal. Ben dus op zoek naar iemand die interesse heeft en passief wil blijven. Graag uit de regio en wat sympathiek. Iemand die kan ontvangen. Geen car of buiten afspraak. Ik ben heel discreet. Groeten  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10