Zoeken naar te doen

Uw zoekactie voor te doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yan 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrijdag ochtend
Vandaag - vrijdag tussen 9.00 - 11.00 uur ben ik in de buurt van Garage Midas in Sint-Niklaas. Dan ga ik me zeker vervelen. Heb jij een idee wat je dan moet doen? Ik 50. 180. 75. 17 cm. Versa pijpen en neuken. Jij het liefst ook andersom, maar niet noodzakelijkerwijs. Je hebt een normale lichaamsbouw, tussen de 20 en 65 jaar oud. Met een mooie pik en een schoon gat. U kunt statistieken en foto's verzenden. Discretie.  

Vrijdag ochtend
Bi94 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Soft of meer
Ik ben bi versa. 29j, kort getrimd baardje, rest is geschoren. 1m80 en sportief. Ik kan enkel verplaatsen in of rond Turnhout. Wie zin in soft of meer? Je mag ook altijd voorstellen doen.  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Hallo ik ben een 45 jarige gast die kan ontvangen en verplaatsen en zou vanavond graag een xdate willen, wat wil jij doen en welke zijn jouw stats. Ik hou van pijpen en mss meer en jij?  
Genieterke 57 jaar Vlaams-Brabant - Geetbets
Scheerbeurt
Hallo, ik zoek iemand liefst een rustige senior liefst bi- getrouwd die mij een intieme scheerbeurt wilt doen en of wederzijds. Ikzelf ben ook een senior 63j.  
Topper 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wie kan er langskomen rond 20u30 a 21u
Ik zoek iemand die mij lekker kan pijpen en die ik eventueel ook mag neuken. Je ziet er goed, verzorgt uit, hygiënisch en discreet. Ik ontvang je kort, we doen ons ding en je bent weg. Geen blabla, maar boemboem. 43_187_89_19*5 en geil  
Kris 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil een leuke date
Is er een man die intresse heeft in het volgende: mij lekker met condoom pijpen en evt met cd neuken. Ik ben super mooi en netjes gespoeld. Ben slank, niet onknap. Wil het veilig doen, zou pas mijn derde keer zijn dat ik genomen word... Geil kan ontv en verpl  
timidere man 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
senior 65+ gezocht
Als wat timidere persoon, zou ik graag mijn slank lichaam laten keuren en bepotelen door een zachte senior 65+, waarbij ik een passievere houding aanneem. Veel is hierbij mogelijk, ik laat de leiding aan jou. Wel geen pijntoestanden. Ik zoek een senior die dit graag wil doen en die kan ontvangen hiervoor. Als je interesse hebt geef wat info over jezelf en wat jij voorstelt en graag wil doen. Alvast bedankt  

senior 65+ gezocht
Gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gast 30 uit dendermonde zoekt eerste ervaring met man
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  
Tim 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek lekkere lul
Hoi Wie kan mij 43/180/89 ontvangen om zich lekker te laten zuigen? Jij hoeft niets te doen. Ergens tussen Mechelen en Wuustwezel. Zo meteen onderweg. Hygiëne vereist, intiem geschoren. Groet Tim  
Couple 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt biciurious discrete maat
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero door het leven gaat, dat ook uitstraalt, en tegelijk toch zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Avontuurlijk koppel zoekt biciurious discrete maat
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10