Zoeken naar reeds heel lang

Uw zoekactie voor reeds heel lang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
10 dagen
Sander 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Love Nylon
Wie houdt er ook van een strakke panty? 33j discrete bi op zoek naar fwb (max 36). Heel openminded, maar alles moet safe. Afspreken overdag.  
10 dagen
Suckk 22 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Suck/fuck
Yoo Ben een jongen van 22 1m79 80kg en lul van 18cm, wil graag zuigen, hoe groter en dikker hoe beter ;) ik slik en zuig heel diep, hoe natter hoe beter ;)  
Xxx 29 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Welke man met grote lul komt me neuken?
Hoi ik ben een slanke 29jarige man opzoek naar een andere man met een grote lul. Grote lul pijpen windt me heel hard op en goe geiler ik ben hoe meer zin dat ik krijg om je staaf geheel in men kont te voelen. Ik heb glijmiddel. Ik kan ontvangen en heb veel zin, dus heb je een grote ben je zeer welcome hier.  

Welke man met grote lul komt me neuken?
Jonas 44 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Genieten
Hey, Ik ben Jonas, een viriele, sportieve veertiger. Ik zou vanmiddag rond 16u heel graag bij iemand kunnen langs komen. Na een snel doucheke, bied ik mijn naakt lichaam aan jullie aan en mogen jullie me masseren, strelen, rimmen, pijpen. Ik blijf dus eerder passief. Interesse eventueel? Is een serieus zoekertje. Liefst iemand jonger dan 55. Grtjs  

Genieten
10 dagen
Kleintje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie bekijkt en betast mijn kleine pik.
Ik laat heel gewillig mijn broekje voor je zakken. De rest laat ik aan jou over, hoe je over mijn slipje wrijft, of hoe je hand in mijn slipje glijdt en hoe je het uittrekt. Sta voor veel open, geniet van de handelingen die je het liefst doet.  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
11 dagen
Steve 45 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Soft
Hallo, Ik ben wat bi-schierig. Wat softe dingen zoals aftrekken. Ben dus op zoek naar iemand die interesse heeft en passief wil blijven. Graag uit de regio en wat sympathiek. Iemand die kan ontvangen. Geen car of buiten afspraak. Ik ben heel discreet. Groeten...  
Femboyke sissy 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Femboy sissy'tje op zoek
Heey, Ik ben een jonge sissy van 29 jaar. Ik draag heel graag meisjeskledij en lingerie. Ik zoek een leuke man waar ik me thuis eens voor kan komen showen.. misschien niet meer dan dat, dus graag geduldig... Ik kan deze avond. kusjes en groetjes X  

Femboy sissy'tje op zoek
11 dagen
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10