Zoeken naar mijn slet

Uw zoekactie voor mijn slet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bare slet 47 jaar Limburg - Lommel
Bare slet
Wie neukt me bare en spuit me vol zaad  

Bare slet
13 dagen
Gay koppel 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Top zoekt jongere top om slet te neuken.
Hoi, Gaykoppel zoekt jongere top om bottom te laten genieten. Wij zijn 44 jaar een zoeken een vaste jongere top. Liefst iemand voor op regelmatige basis. Niets moet,veel kan. Wil je meer weten en het avontuur aangaan. Laat gerust iets weten. Geen fake gedoe,enkel wie durft…  
13 dagen
Pedro 62 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Zuigslet
Wie en waar mag ik nog een gesxchoren pijplul ledegen. Kan niet ontvangen. Ik stap met steun na ongeval  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet die een zeer dominante top man zoekt. Wordt graag vastgebonden om geneukt te worden en te pijpen. Moet gewoon ondergaan in de sex. Kan me wel verplaatsen tussen 8 uur smorgens en 17 uur savonds. Ontvangen kan ik niet.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
13 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
13 dagen
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Big Arab/Afro zaadlul gezocht
Welke Arab/Afro geile dekhengst zoekt sletje om mogelijks regelmatig mond en kontje bare te vullen met zijn lul en vruchtbaar zaad. Ook meerdere kan.  
Sletje 29 jaar Antwerpen - Berchem
Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
Is er iemand nog wakker rond Antwerpen die deze jongeman kan ontvangen in een duistere kamer waar ik me passief in vrouwenkleding zal aanbieden om gebruikt te worden als een sletslaaf die niets te zeggen heeft en genadeloos gebruikt zal worden? Wie is er nog wakker en durft?  

Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
Cumdump twink 25 jaar Antwerpen - Laakdal
Gebruik mijn kontje
Welke geile top zou graag mijn kontje genadeloos gebruiken en vol pompen met zijn zaad. Ik hou van dominante tops die men kontje gebruiken hoe zij het willen zonder rekening te houden met mij. Hoe meer tops er zijn hoe beter. Gebruik mij als de zaadslet en seks slaaf die ik ben. Ik wil geneukt gebruikt verkracht worden en vooral al jullie zaad in men kontje krijgen  

Gebruik mijn kontje
14 dagen
Pijpsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Pijpslet
Hey, ik ben een echte pijpslet die graag nog eens een lul zou willen zuigen tot je volledig klaarkomt. Ik kan gemakkelijk verplaatsen. Ik ben 25/191/98/15*4.  
14 dagen
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaadlul gezocht
Welke potente Arab zoekt sletje om regelmatig zijn pik in te stoppen om zijn zaad diep te spuiten Meermaals spuiten geniet voorkeur. Meerdere kan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10