Zoeken naar klaar*

Uw zoekactie voor klaar* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lul gezocht om te pijpen
Ik ben op zoek naar een deftige, verzorgde man die me kan ontvangen voor een snelle en discrete pijpdate. Jij mag passief blijven, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar! Ik ben een zeer hygiënische bi man, geen fake en eerlijk. Sportief, 185/83/18. Reactie met foto van je lul krijgt voorrang! Tot straks?  
Patrick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Donderdag en vrijdag overdag
Goedemorgen, Voor morgen en vrijdag tss 8u en 15u ontvang ik - geheel vrijblijvend - bij me thuis voor een sexcontact. Alles heel eenvoudig en niet gecompliceerd - geen risico's of vervelende momenten voor tijdens of nadien. Enkel lekkere sex 😊 Ikzelf sta open voor quickies ( binnenkomen - bevredigen en klaarkomen en terug vertrekken) of iets langere sexcontacten voor het completere werk. Ik sta open om te pijpen - geneukt worden - afgetrokken worden - jou aftrekken - mij te laten pijpen - jou te neuken 😉 plaats in de woning: jouw keuze 😊 waar klaarkomen en hoeveel: jouw keuze 😊 Kussen en knuffelen doe ik niet ... al de rest wel 😉 Wel 100% gezond en hygienisch zijn is een must - ben ik ook 😉 Graag stats - uur en dag en wat je graag wil - ik reageer zeer snel en spreek ook daadwerkelijk snel af 😊 foto is leuk - geen must Mijn stats: 34j - 175cm- 74kg en 17.5cm - 100% clean!  
Behaarde top 51 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Behaarde top
45 178 80 18 top behaard . Ik ontvang discreet deze avond . Bi klaar pijpen kan ook  
Heet Cd tje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Pik zuigen
Hallo, ik ben cd Laura. Ik ga straks naar de bakker in Merkem en heb zo n zin om een pik af te zuigen. Dit zou kunnen doorgaan aa de kerk in Merkem. Ik zal gekleed zijn in een trainingsbroek en t shirt met daaronder een damesstring en bruine nylon kniekousjes. Schoentjes gaan tijdens de pijpbeurt af zodat je kan geilen op mijn nylonvoetjes. Met welke pik mag mijn mondje straks kennismaken??? Is voor nu, ben klaar om te vertrekken en te zuigen....  
Keurmeester 53 jaar Antwerpen - Lier
Keurmeester bij u aan huis.
Ik ga vandaag de baan op en kan hier en daar eens een onderdanige man keuren. Als het mij bevalt dan mag je mij pijpen en rukken. Als het me niet bevalt zal ik je sowieso klaar trekken. Ik 188/95/13×5 Geen fakers!  

Keurmeester bij u aan huis.
Julie 38 jaar Limburg - Maaseik
Cd/travje zoekt man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

Cd/travje zoekt man
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik zuig je klaar
hey nu is 02:30 ik zoek hetro 18 TOT 50 J. wie ontvang ik nog voor zijn zaad in mijn mond te spuiten. niet meer,niet minder2060 antwerpen noord op den dam ik atwoord steeds terug wie hier al is geweest. ook welkom.  
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen.
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen. Klaarkomen in mond kan en mag ik slik. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor blackboys aub  
10 dagen
Spellekes 48 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt morgen
mijn ideaal scenario is een getrouwde man die morgen tijd heeft om me te ontvangen om samen te spelen. Wat kan? Kussen, strelen, pijpen, klaarkomen in de mond, cum kiss Wat is belangrijk: hygiene en discretie Extras: als we elkaar fotos van ons madammen kunnen tonen en haar lingerie aandoen zou ook wel tof zijn.  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpen en neuken
Wie ontvangt mij nog voor vanavond voor een snelle pijp en neukbeurt?! :) Ik kom langs en neuk je stevig in je mondje en kontje (safe)! Waar ik klaarkom mag jij kiezen. Ik moet me afreageren dus aarzel niet! Ik ben 41 jaar, sportief, 17cm, 80kg. Ik kan zelf eventueel ook wel iets doen, te bekijken :) Graag snel reageren!  

pijpen en neuken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10