Zoeken naar extra man voor haar

Uw zoekactie voor extra man voor haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Thomas 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie o wie
Hallo ik ben thomas en wil graag zuigen vandaag. Welke man kan er ontvangen? Graag zou ik 1 van volgende scenario’s doen: Ofwel heb je een gloryhole of laken ofwel een priester/dokter/ massage deel. Ik wil pijpen en graag je zaad ontvangen op of in mijn kutje Wie wil reageer met pik foto  
Maagdje 42 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Maagdelijk sterretje zoekt zacht paaltje
Deze bischierige man (42/175/90, geen bbs, intiem geschoren, 16-4cm) met een nauw ongebruikt sterretje wil graag voor de eerste maal een paaltje voelen. Hygiëne belangrijk, kan niet ontvangen  

Maagdelijk sterretje zoekt zacht paaltje
biboy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bttm voor Top
Hey, Ik ben een bi bttm man en onderdanig. Volledig kaal geschoren (ja ook mijn hoofd). Op zoek naar een vaste Fwb. Dit is zeker niet voor éénmalig dus liefst een vast persoon om af en toe te daten Graag een oudere persoon. Zelf hou ik van pijpen en geneukt worden. (ben 100% bttm). Hou van lingerie. Ik hou niet van kussen.Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen. stuur wel een foto mee. (en nee ik ben ook niet perfect....)  

Bi bttm voor Top
Hetepikkut 54 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Bi man
Zoekt vaste sexvriend alles kan niets moet, ik ben bi versa en jij bottom of versa. Trefwoorden pijpen neuken lingerie assplaying toys experimenteren bondage fisting....  

Bi man
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Lekker geil 51 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Wie wil me pijpen
Hoi, ben een sportieve slanke man van 51, 1m78, 17x 4,5cm. Ik ben in Hamme op werkbezoek en daarna vrij. Wie kan me dan ontvangen? Ik ben kort getrimd en zeer verzorgd. Ik laat me graag eens pijpen. Meer mag ook behalve mij neuken. Ik ben niet fake! Wel benieuwd nu.  

Wie wil me pijpen
Bi bottom 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe? Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Ben bi bottom 55j, kaalgeschoren hoofd, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10