Zoeken naar al*

Uw zoekactie voor al* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
bi bot 49 jaar Limburg - Sint-Truiden
klein geschapen top/versa gezocht
Ik ben een slanke, niet zo ervaren bottom en ik zoek een klein geschapen top/versa die kan ontvangen voor een discrete date (ouder/senior geen probleem). Ik zoek in de ruime omgeving zijnde Tienen, Herk, Zoutleeuw, Alken, Landen en Hasselt. Bij reactie graag wat info over jezelf en wat je voorstelt.  
11 dagen
David 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Oudere man (50+) gezocht om regelmatig te legen!
Hoi 27 178 80 gast uit Leuven hier. Ik ben opzoek naar een oudere man (50+), geen allesdater, die regelmatig passief leeggepijpt wilt worden. Iemand die thuis bijvoorbeeld niet aan zijn trekken komt. Liefst cardate in Leuven :) bij interesse uw stats en een foto van uw gerief aub!  
11 dagen
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek bottom uit Schoten
Aan al diegenen die gereageerd hebben op de mail met de titel 'zoek bottom uit Schoten': ik heb op alle reacties gereageerd maar om 1 of andere reden kwam er nooit antwoord , waarschijnlijk komen mijn mails niet aan.Mijn excuses ,ik weet niet wat er aan de hand is.Je mag altijd nog's proberen te mailen of kijk je spam na.Vele groeten en veel plezier toegewenst.  
11 dagen
Johan bi 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek en jij?
Hoi Ben een discrete verzorgde man en langs deze weg zou ik graag een hete vent willen ontmoeten voir dat extra meer dat ik ontbreek. Ik ben geen allesdater. Ik zoek wel een man die graag tongkust pijpt en mij achteraf wilt neuken. Ik verwen zeer graag en ik p..p graag. Het is wel al een tijd geleden maar ik snak ernaar  
11 dagen
Xavier 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bottomslet zoekt top
Ik ben rond 12:30u vrij en bevind me in st-niklaas. Wie ontvangt me? Ik pijp je, je kan me neuken in alle posities en je kan je zaad kwijt op m'n lichaam of gezicht. Reacties met foto krijgen voorkeur maar is zeker geen must.  
12 dagen
Nekhoer/prostitu 63 jaar Antwerpen - Rumst
Nekhoet/prostituee wil eigendom worsen van een pooier.
Jn ben een jonguitziende zestiger en ik ben een neukhoer/prostituee en zoek een pooier om zijn eigendom te worden. Om als hoer bestuurd te worden aan zijn klanten. Ik hteeb kleine tieten en een mooie kont. Heneukt worden tongzoenen, pijpen en veel meer. Ik woon alleenben kan alle dagen ontvangen. Welke pooier neemt mij tot zijn eigendom.  
bi bot 49 jaar Limburg - Sint-Truiden
klein geschapen top gezocht
Ik ben een slanke, niet zo ervaren bottom en ik zoek een klein geschapen top, die kan ontvangen voor een discrete date. Ik zoek in de ruime omgeving, Tienen, Herk, Zoutleeuw, Alken, Zuid Hasselt en Landen. Graag wat info bij reactie.  

klein geschapen top gezocht
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student sissy slave
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!  

Student sissy slave
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink27
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter voldoe ik al je noden)  

Twink27
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10