Zoeken naar een sportieve

Uw zoekactie voor een sportieve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage/daten
Aangename discrete sportieve XXL geschapen man zoekt een spannende fun date. Ik kan ontvangen op een mooie locatie met een ingerichte massage ruimte. Verplaatsen is geen probleem. Ik sta open voor verschillende scenario's.  

Massage/daten
10 dagen
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken en gebeurt de betaling in natura ....... Ben een verzorgde sportieve man van 44 uit Brugge en professioneel loodgieter.  
10 dagen
Bruno 31 jaar Antwerpen - Lier
Een speelvriendin?
Ik ben een sportieve man uit omgeving lier en op zoek naar een vrouw voor wat speelse activiteiten. Ik kan discreet met je afspreken in mijn wagen/camionette of een kamer huren. Binnenkort vakantie en wat vrije tijd dus hoop op een reactie van een leuke vrouw...  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
10 dagen
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt rijpere dame.
Sportieve niet onknappe man zoek rijpere(oudere) volslanke / vollere dame die ik een sensuele massage mag geven.we maken er een leuk moment van en dit met respect!  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
11 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j goed geschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele het en genotvolle momenten te beleven.  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
11 dagen
Johan 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
En jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot snel in de Costa Blanca Groetjes johan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10