Zoeken naar zie

Uw zoekactie voor zie leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Françis 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
regio Ieper mooie borsten tegen vergoeding
Ik ben een 65 jarige zelfstandige uit regio Ieper en ik zie en voel graag mooie natuurlijke borsten. Welke (jonge) dame voelt zich geroepen en helpt mij graag een handje? Mooie vergoeding.  
gisteren
Thomas 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Sportieve man zoekt leuke amateurdame
Ik ben Thomas,een 40-jarige verzorgde man uit regio Diest die op zoek is naar een amateurdame die net zoals ik belang hecht aan spontaniteit en een verzorgd uiterlijk.Ik ben geen fotomodel,maar zie er ook niet slecht uit met 1m83,74kg en ik sport veel (mountainbike & padel).Ik ben normaal geschapen en intiem geschoren.Heb geen speciale verzoekjes,maar zoek simpel een lekker vrijpartij met een vrouw die er zelf ook van kan genieten.Kan niet ontvangen,verplaatsen is gen probleem.Bij klik,kan het ook vaker.een mooie vergoeding is een evidentie.Graag enkel ernstige reacties. Tot snel Grtz Thomas  
Ardie 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Vlot daten
Welke dame Oost of West Vlaanderen wil komende week date met mij doen aan vergoeding. Leeftijd minder van belang wel meerderjarig. Dit kan discreet op hotel of anders. Ik ben spontaan, lief en zie er niet slecht uit. Je moet wel beetje vsn ouder en dus rustiger houden natuurlijk. Onervaren geen bezwaar en ik lees graag je reactie.  
Frank 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
‘Taboeloze’ dame of koppel gezocht
Taboeloos is een ruim begrip en natuurlijk zijn er grenzen. En voor mij gaat taboeloos altijd samen met respect voor elkaar en elkaars grenzen. Taboeloos is voor mij ook iets anders dan pijn of vernedering. Ik hoop via deze oproep toch in contact te komen met een dame of een koppel dat zich aangetrokken voelt en open staat voor een ‘taboeloze’ ontmoeting met een goed verzorgde man. Een dame alleen of een koppel waarvan de man toekijkt (en wellicht zich mengt en/of filmt), die zich over durft te geven aan haar en mijn diepste lusten. Ben je of zijn jullie in voor een intense ontmoeting met een goed geschapen, zeer discrete en zeer potente man, die op weekdagen zowel (op hotel) kan ontvangen en verplaatsen, dan zie ik uw reactie heel graag tegemoet. Ik sta zeker open voor jouw of jullie fantasie, dus spreek u vrij uit! Regio is indicatief.  
Voor nu 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of kan verplaatsen en date in wagen
Hoi, kan jij nu nog ontvangen in Aalst of helemaal korte regio? Of Jan je eenvoudig verplaatsen en zie je een geile spannende Date in je wagen zitten? Vluggertje? Mail me dan met jou looks, leeftijd, foto en regio en info over je prijzen. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man. 200% no fake en real en discreet idem gevraagd x  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
10 dagen
Joos 58 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo. Ik zie uit naar een vast kontakt
Goedeavond dames / meiden/ studente. Wil je kennis maken met lieve goed uitziende man . Ik ben wel wat ouder maar vrolijk en spontaan en zal jou met vol respect behandelen. Natuurlijk een vergoeding voor jou en ik word zeker niet verliefd. Ik houd van rustige sex en een goede sfeer. Wil je dit eens proberen stuur me een korte mail. Jouw leeftijd ong 25 jaar en veel ouder. Ik vind vooral ook vrouwen met flinke boezem leuk , maar is geen must hoor.  
11 dagen
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven.
Ik zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Scheren van mijn eigen schaamhaar lukt niet zo goed. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Fakers of vrouwen die mij aan het lijntje willen houden of naar een andere website willen laten surfen, zich onthouden AUB. Conclusie betrouwbare en eerlijke vrouwen, zijn altijd welkom. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
13 dagen
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw voor een intieme scheerbeurt
Ik zoek een vrouw voor een intieme scheerbeurt. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
15 dagen
Geil 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vast contact gezocht
Op zoek naar een leuke vrouw tot max 30 jaar om leuke en geile momenten te beleven. Alles gebeurt met de nodige discretie en respect. Vergoeding overeen te komen. Bij interesse zie ik graag een berichtje tegemoet waarin je jezekf al een beetje voorstelt en waarvoor je al dan niet voor openstaat.  
  1   2