Zoeken naar voor wie zin heeft

Uw zoekactie voor voor wie zin heeft leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan deze namiddag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Tom 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek studente die zin heeft om vandaag mee gaan te lunchen Mechelen….
Ik ben een man van 45 ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen slank. Heb vandaag een dag verlof en vraag me af of er soms een studente bij voorkeur Mechelen, Antwerpen of Leuven zin heeft om mee gaan te lunchen. Indien de klik er is kunnen we dan achteraf mss nog een spannend dessert nemen. Lijkt het je wel wat en kan je wel wat ontspanning gebruiken contacteer me snel.  
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan vandaag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
11 dagen
Simon 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke zachtaardige dame komt straks langs?
Hey! Achter dit zoekertje schuilt een spontane, elegante en hoogopgeleide jonge man. Sportieve look, bruin haar, groenbruine ogen en intiem volledig kaal en glad. Voor vanavond zoek ik een sensuele dame (leeftijd speelt geen rol) die zin heeft om mij heel zacht oraal te bevredigen. Niet meer, niet minder. In ruil daarvoor krijg je een heel mooie cent. Discretie gevraagd en geboden. Alles gebeurt volgens jouw wensen. Ik ontvang je in een zeer verzorgd kader in een residentiële wijk. Tot vanavond?  
11 dagen
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
15 dagen
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (18/05): Spontane date met Gentse schone
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
25 dagen
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
30 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in 200 euro, geen intiem
Zoek een jonge ruimdenkende vrouw/sletje die zin heeft in een date zonder intiem en dit in ruil voor een vergoeding 100 tot 300 euro voor een date van 30-45 minuten. Ook man die zijn sletje aanbiedt welkom of een kinky koppel. Wederzijds respect en volledige discretie geboden. Bij interesse graag een bericht met een beetje uitleg.  
  1   2