Zoeken naar thuis amateur

Uw zoekactie voor thuis amateur leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bart 40 jaar Limburg - Zutendaal
Amateur vrouw gezocht
Welke amateur vrouw wilt mij lekker zachtjes aftrekken? Liefst uit de buurt, prijs overeen te komen.  
Hypo 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke dame gezocht
Ik ben momenteel (als single) op vakantie in het zuiden, wat niet echt goed is voor de hormonen :). Daarom zoek ik een amateur dame die na mijn vakantie tot bij mij thuis (Turnhout) wil komen voor een geile afspraak. Ikzelf ben 27 en mager gebouwd. Leeftijd of lichaamsbouw zijn niet zo'n issue, van slank tot mollig. Graag iemand open minded en die houd van voorspel (pijpen, beffen) zoenen, evt een massage geven (dat laatste hoeft niet perse) of ik kan mijn massage skills bovenhalen als je dat wil. Verdere details en vergoeding bespreken we wel via bericht. Hopelijk tot binnenkort!  

Leuke dame gezocht
gisteren
Thomas 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Sportieve man zoekt leuke amateurdame
Ik ben Thomas,een 40-jarige verzorgde man uit regio Diest die op zoek is naar een amateurdame die net zoals ik belang hecht aan spontaniteit en een verzorgd uiterlijk.Ik ben geen fotomodel,maar zie er ook niet slecht uit met 1m83,74kg en ik sport veel (mountainbike & padel).Ik ben normaal geschapen en intiem geschoren.Heb geen speciale verzoekjes,maar zoek simpel een lekker vrijpartij met een vrouw die er zelf ook van kan genieten.Kan niet ontvangen,verplaatsen is gen probleem.Bij klik,kan het ook vaker.een mooie vergoeding is een evidentie.Graag enkel ernstige reacties. Tot snel Grtz Thomas  
Stefaan 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een amateur slet
Ben jij een echt amateur sletje? Kick jij erop om je als een echt hoertje tegen een vergoeding door vreemde mannen te laten gebruiken? Ben je maximaal 50jaar? Woon je niet verder dan ongeveer 75 km van Antwerpen? Ben je geen gold digger? Op alle vragen ja geantwoord? Reageer dan asap.  
Jelle 40 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Gezellige date
Welke leuke amateurvrouw heeft zin in een knuffel, wat tongzoenen indien wederzijdse interesse en elkaar mastruberen en wederzijds oraal verwennen? Liefst kan je ontvangen. Ik kan me verplaatsen. Groetjes  
Rebel 55 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Hoerig en Geil
Verzorgde man zoekt geile hoerige amateurhoer (sperma liefhebster). Ik kan ontvangen en verplaatsen . reactie met foto .  

Hoerig en Geil
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate voor vanavond
Welke amateurdame pijpt graag tot einde en kan deze avond ontvangen voor een pijpdate? X  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag een jongere man afpijpt. X  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Geile oudere amateurdame gezocht, liefst 60+, die graag seks heeft met een jongere man. X  
Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
  1   2   3