Zoeken naar ruime

Uw zoekactie voor ruime leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gentle Master 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek amateursletje (eventueel) met amateurpooier, ruime vergoeding
Ik zoek een amateurpooier die in het bezit is van een geil en kinky amateursletje/hoertje en bereid is om haar ter beschikking te stellen. Je 'leent' haar uit voor 30-45 minuten in ruil voor een vergoeding van 200 tot 350 euro; beetje afhankelijk van wat je aanbiedt en wat er mogelijk is. Je sletje/hoertje is jonger dan 30-35 jaar, ziet er goed uit maar is vooral kinky en ruimdenkend, doet wat jij haar opdraagt. Sletje/hoertje alleen zonder pooier mag ook reageren.  
10 dagen
David 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor wie geïnteresseerd is...
Ik ben op zoek naar (al dan niet dominante) eigenaars van voetjes die graag aanbeden worden (in de ruime betekenis) en geen schrik hebben om mij letterlijk onder de voet te lopen of te gebruiken als een deurmat. Nog even vermelden dat ik niet zelf kan ontvangen en iedereen boven de 18 mag reageren (individu/koppels). Ik sta open voor bijkomende eisen als onderdanige.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Jongeman zoekt pijpdate.
Hallokes, zoek een leuke slank of normaal gebouwde dame die het ziet zitten om eens af te spreken voor een spannende pijpdate met respect en discretie. Bij jou of als een cardate in de ruime omgeving Arendonk/Mol/Turnhout et cetera. Leeftijd geen probleem dus zéér rijp ook welkom! Ben zelf netjes en verzorgd, 1.78 en frisse/dikke 19cm. Gus -x-.  

Jongeman zoekt pijpdate.
15 dagen
Gerd 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht voor maandelijkse dates
Hey daar, ik ben een verzorgde sportieve man van eikd de twintig die graag op regelmmatige basis had afgesproken met een jonge dame (max 25), tegen een vergoeding van 600€ per date. Bij voorkeur iemand die kan afspreken in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. X  
20 dagen
Marc 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke cuckold biedt z'n vrouw aan op 15/5
Hi, 15/5 nog eens avondje vrij en op zoek naar een leuke date (trio). Ik kan verplaatsen of ontvangen. Ik ben een hoogopgeleide zakenman van 50j en sportief. Verwacht onderdanige vrouw. Anaal en DP hebben mijn voorkeur. Ruime vergoeding geboden indien klik. Reactie met (discrete foto) en korte beschrijving.  
22 dagen
Klant 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile vrouw heeft zin?
Wens af te spreken met een geile vrouw die zich aanbiedt als amateur prostituee. Hoge vergoeding mogelijk. Is het een fantasie van jou om eens als hoertje af te spreken en als hoertje te worden behandeld? Of koppel waarbij jij als hoertje wordt aangeboden door je partner? Afspraken worden duidelijk gemaakt en ik garandeer respect naar jou toe tijdens de date. Om vlug af te spreken zou het goed zijn dat je je gegevens doorstuurt met een woordje uitleg en de vergoeding die je wil. Voor een all-in hoertje is een ruime vergoeding mogelijk.  
29 dagen
anallover 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoekt een meid met anaal fantasie
Aangezien het contact met m'n vorige meid helaas verloren is gegaan, waag ik een nieuwe poging :) Ik ben een nette slanke man die op zoek is naar een meid die wel eens fantaseert over anale seks maar het nog nooit gedurfd heeft. Je staat er voor open om deze anaal fantasie te beleven in meerdere dates en je krijgt daar een heel ruime vergoeding voor (meer dan duizend euro).  
30 dagen
Mark 37 jaar Antwerpen - Zoersel
Pijpdate
Ik moet deze namiddag in de buurt van Zoersel zijn voor mijn werk en zoek hiervoor een jongedame die mss wil afspreken op de park and ride voor een Pijpdate in de wagen? Ik geef je hiervoor 100€ ! Heb zelf een ruime wagen met getinte ramen achterin . Welke jongedame durft en heeft er zin?