Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Spuiter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Dringend: jong pijpsletje gezocht, eventueel van koppel
Ben op zoek naar een jong en geil pijpsletje; mag eventueel koppel zijn. Dit voor een lekkere pijpbeurt zonder meer. Mocht het klikken graag voor regelmatig. Ideaal voor een jonge vrouw of studente, maar een jong koppel dat extra centjes wil is ook wel geil.  
gisteren
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mollig/volslank
Op zoek naar een aangename mollige/volslanke dame om, bij een leuke klik, regelmatig mee af te spreken. Alles in een rustige, ontspannen en geile sfeer waarbij niets moet en veel kan. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Ik ben openminded, respectvol, verzorgd en uiterst discreet. Zin om elkaar te ontdekken? X  

Mollig/volslank
Koen 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Zoek eerlijke meid dame
Heey ik zoek een eerlijke meid dame regio deinze Waregem kortrijk menen regelmatig iets extra wil krijgen geen extreme toestanden en respect voor elkaar . Wel liefst kunnen ontvangen. Door men job heb ik niet echt veel tijd en rare uuren zoek iemand die daar kan op inspelen. Graag eerlijke reactie  
Don 51 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Een lekkere milf gezocht voor regelmatig contact
Ik , een single man van 51 j zoekt een leuke geile milf voor leuke regelmatige dates. Ik kan soms ontvangen regio Beernem Aalter. Ik hou van het orale gedeelte , tongzoenen is een must. Pijpen liefst zonder condoom. Ik word ook graag anaal verwend met een strapon . Ik ben normaal gebouwd en verzorgd . Hygiene en discretie zijn belangrijk . Vergoeding in overleg. Leeftijd vanaf 50 j tot .... zolang je maar geil bent en er wil van genieten. Volslank mag zeker . Regio Beernem Brugge Aalter Tielt  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
Zondig 51 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Wie trekt het schoentje aan?
Reeds lang fantaseer ik over seks met een gehuwde overspelige dame. Al dan niet met medeweten van je partner. Absolute discretie is geboden.. Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een klasse dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren” voor de kick. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact onder de vorm van een FWB-relatie. Leeftijd tussen 30 – 50 jaar. Ik ben soa clean en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Ik hou van grote borsten, vrouwelijk kledij en heels horen daar zeker bij. Afspreken kan tijdens kantooruren. Zelf ben 50, sportief, 1.75m groot, 75 kg, donkerblond en geschoren waar nodig. Welopgevoed, niet onknap .Indien interesse hoor ik graag wat van jou! Graag reactie met foto en uitgebreide info over jezelf.  

Wie trekt het schoentje aan?
Bruno 65 jaar Limburg - HASSELT
Heb je het moeilijk om de maand rond te komen ?
ben opzoek naar een slanke dame leeftijd is niet belangrijk om regelmatig mee af te spreken vergoeding overeen te komen. Geen extreme dingen elkaar fijn verwennen. interesse stuur me dan een berichtje Groetjes  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjob in de auto
Timo 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Date gezocht
Welke dame heeft er zin in een leuke gezellige date? (Liefst regelmatig) Ik ben een 55 jarige man . Heb voor een date een passende vergoeding over. Leeftijd en uiterlijk zijn niet belangrijk een goede klik zou wel fijn zijn . Reageer ( liefst met foto en wellicht zien we elkaar snel.  
  1   2   3   4