Zoeken naar onderd*

Uw zoekactie voor onderd* leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ann 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Ik zoek een onderdanige man die heel graag onder mijn voetjes komt te liggen. Je mag ze likken , strelen of masseren. Of als je liever hebt dat ze iets dominanter worden zacht of hard, laat maar horen. Lees goed , niks minder niks meer. Enkel mannen die van deze fantasie houden. Daar kan ik je bij helpen , je droomt ervan terwijl ik je graag wil domineren voor een mooie vergoeding. Ik kan me makkelijk vrijmaken op het moment dat jij verkiest. Ik kan je ontvangen Ik kijk uit naar je reactie , enkel te reageren wanneer je zin hebt in een echte afspraak! Stel je voor hier op mail ( met foto ). Wanneer het me aanspreekt zal ik je berichten via whatsapp dus vergeet je nummer niet toe te voegen. Geen contact via hier om fake uit te sluiten! Tot snel , ik kijk er naar uit Ann  

Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
gisteren
Patrick 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bijverdienste voor studente of milf.
Ik zoek een leuke studente of milf voor een geile afspraakje, elkaar verwennen tôt klaarkomen van genot, niets extreme, in alle discretie met respect voor priveleven. Eenmalig of regelmatig afspreken volgens feeling. Liefst een rustig verlegen onderdanig vrouw.  
billitis 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren koppel, beschikbaar voor oudere welstellende Heer,daddy,dominant,voyeur...en dit om te laten genieten van onderdanig sensueel naakt.Ook beschikbaar voor naaktpoeten,naakte bediening,naakt onderdanig poseren.Kunnen verplaatsen.Geen fakers of fotojagers aub tags;naakt,bdsm,keuren,dokter  
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame
Ik ben een goeduitziende, sportieve vijftiger, wereldwijs, goed opgevoed en vrouwvriendelijk. Ik ben op zoek naar een dame van in dezelfde leeftijdscategorie voor een date waarin de dame een onderdanige rol speelt. Onderdanig wilt niet zeggen dat het er gewelddadig aan toe moet gaan. Lichte dwang is onderdeel van het spel. Het is een spel van Meester en onderdaan. Dames die daar ervaring in hebben zijn van harte welkom. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover.  
10 dagen
Master Gentle 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man verhuurt mij zijn sletje/slavin uit?
Welke man heeft er een gehoorzaam en onderdanig sletje/slavin met weinig taboes die hij verhuurt aan een verzorgde dominante man. Geen echte extremen maar vraag wel gehoorzaamheid zodat ik ze kan bekijken, betasten, naakt zetten spanking, nipple play, vaginaal insertion, vingeren, anaal play... met op het einde een lekkere pijpdate. Niet alles hoeft maar hoe meer mogelijkheden hoe groter de vergoeding. Wie verplicht zijn sletje om wat bij te verdienen.  
13 dagen
Meneer 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
16 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
17 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
18 dagen
Bull 41 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bull zoekt onderdanige vrouw voor dinsdag 28/05
Hoi ik zoek een onderdanige vrouw die van harde sex houd. Die graag alle hoeken van de kamer ziet, die het leuk vind om hard geneukt te worden. Fisting, spanking, keelneuken noem maar op eens lekker kinky en hard. Zelf kan ik niet ontvangen maar ik kan wel afspreken bij jou of op dag hotel naar keuze. Dus wil je morgen eens gebruikt worden en lekker hard klaarkomen? Aarzel dan niet en mail gerust. Zelf ben ik goed voorzien, botergeil, slank,…  
  1   2   3