Zoeken naar na pijpen

Uw zoekactie voor na pijpen leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Don 51 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Een lekkere milf gezocht voor regelmatig contact
Ik , een single man van 51 j zoekt een leuke geile milf voor leuke regelmatige dates. Ik kan soms ontvangen regio Beernem Aalter. Ik hou van het orale gedeelte , tongzoenen is een must. Pijpen liefst zonder condoom. Ik word ook graag anaal verwend met een strapon . Ik ben normaal gebouwd en verzorgd . Hygiene en discretie zijn belangrijk . Vergoeding in overleg. Leeftijd vanaf 50 j tot .... zolang je maar geil bent en er wil van genieten. Volslank mag zeker . Regio Beernem Brugge Aalter Tielt  
gisteren
Stille 50 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Pijpen / (slikken)
Ik man zoek eerlijke vrouwtje voor mij eens goed kan pijpen en slikken, natuurlijk is er een vergoeding, te bespreken.  
Zel 26 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Blowjob vandaag
Hoi, ik zou graag vandaag nog een (snelle) blowjob krijgen van een dame, enkel pijpen dus, meer hoeft niet. Ik ontvang je bij mij thuis in turnhout hiervoor. Of kom evt tot bij jou. Ik ben zelf slank gebouwd. Vergoeding kunnen we afspreken. Hopelijk tot straks nog!  
Stille 49 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Swallow for money
Ik man zoek eerlijke vrouwtje voor mij eens goed kan pijpen en slikken, natuurlijk is er een vergoeding, te bespreken.  
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
Older Guy 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid wil €300 bijverdienen? Enkel pijpen
Welke jonge, slanke en aantrekkelijke meid (jonger dan 30 jr) pijpt graag en wil daarmee wat bijverdienen? Ik zoek een amateurmeisje, geen beroeps. Je pijpt naakt en zonder condoom. Afspreken met een veel oudere man is niet evident, ook al ben ik rustig, betrouwbaar, discreet en vriendelijk is. Daarom betaal ik met plezier 300 euro aan de jongedame die me oprecht wil plezieren en doen genieten.  
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ben op zoek naar een vrouw die mij eens wil pijpen en of aftrekken in de auto of eventueel bij mij thuis. IK ben uiterst discreet en verzorgd. Bij intresse stuur mail en wat info over jouw.  
Zoek vrouw 52 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Oraal pleziertje
Ik man zoek eerlijke vrouwtje voor mij eens goed te pijpen & slikken, natuurlijk is er een vergoeding, te bespreken.  
Older Guy 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid wil €250 bijverdienen? Enkel pijpen
Welke jonge, slanke en aantrekkelijke meid pijpt graag en wil daarmee wat bijverdienen? Ik zoek een amateurmeisje, geen beroeps. Afspreken met een veel oudere man is niet evident, ook al is het met iemand die rustig en betrouwbaar, discreet en vriendelijk is. Daarom betaal ik met plezier 250 euro aan de jongedame die deze ouwe lul toch ziet zitten :-)  
Master 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Verdien je straf en extra zakgeld om je straf te ondergaan? Wel, ik kom je ouderwetse billenkoek geven. Kletsen op je blote poep. Speels, soms iets harder. Tot je billen rood staan. Wanneer ik vind dat je voldoende gestraft bent, stopt het en dan bedankt je me door me te pijpen. Jouw man mag bij de sessie aanwezig zijn, als je dat liever hebt. Bij interesse graag reactie met foto.  

Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
  1   2   3   4