Zoeken naar komen aan

Uw zoekactie voor komen aan leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil sletje 30 jaar Antwerpen - Boom
Open minded gentleman gezocht
Onze anonieme bezoeker vandaag heeft last minute afgezegd. Het sletje vindt dat heel jammer want ze heeft zich nu voor niets opgemaakt en sexy gekleed. Hopelijk vinden we nog een sexy man die haar vanavond wil komen verwennen? Voor 200eur wil ze zich graag door een vreemde gentleman laten neuken. Misschien zelfs door twee bevriende heren ;)  

Open minded gentleman gezocht
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Ann 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Ik zoek een onderdanige man die heel graag onder mijn voetjes komt te liggen. Je mag ze likken , strelen of masseren. Of als je liever hebt dat ze iets dominanter worden zacht of hard, laat maar horen. Lees goed , niks minder niks meer. Enkel mannen die van deze fantasie houden. Daar kan ik je bij helpen , je droomt ervan terwijl ik je graag wil domineren voor een mooie vergoeding. Ik kan me makkelijk vrijmaken op het moment dat jij verkiest. Ik kan je ontvangen Ik kijk uit naar je reactie , enkel te reageren wanneer je zin hebt in een echte afspraak! Stel je voor hier op mail ( met foto ). Wanneer het me aanspreekt zal ik je berichten via whatsapp dus vergeet je nummer niet toe te voegen. Geen contact via hier om fake uit te sluiten! Tot snel , ik kijk er naar uit Ann  

Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Jelle 33 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Gigolo Jelle
de man die veel vrouwen opmerken op straat, onder meer door die ogen om in te verdrinken, die knappe blik, dat verzorgde voorkomen, een der laatste gentleman, dat breedgeschouderde proportionele lichaam, Bent u geinteresseerd? dan kent u mijn zachte sterke handen nog niet, handen die u niet enkel een masage kunnen geven, maar ook heerlijk kunnen vingeren... Een tong die heel graag uw poesje verwent en de rest van uw lichaam. En dan is er nog mijn 11de vinger, misschien niet de grootste, maar hij komt verschillende keren klaar , blijft lang lekker stijf ... Interesse? Aarzel niet ! Contacteer mij en dan kan u zelf kennismaken met deze charmante empathische kanjer xxx Jelle  
stijn 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaklamp zoekt hulp
Hallo! Ik heb een fysieke beperking (spierziekte SMA). Daardoor heb ik weinig tot geen spierkracht in mijn handen/vingers. Masturberen kan ik dus niet zelf. Maar alles werkt zoals normaal down there ;-) Ik heb een fleshlight, maar kan hem dus niet zelf gebruiken. Wie kan mij hierbij helpen? Liefst wekelijks of tweewekelijks. Vergoeding overeen te komen. Ik ben sociaal + introvert, open-minded, humoristisch, geduldig en empatisch. Hetero. En voor wie het interesseert: INTP Stuur mij gerust een berichtje als je interesse en/of vragen hebt. Cheers!  

Zaklamp zoekt hulp
Mister classic 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage op verplaatsing gevraagd.
Ik ben een man met een goed voorkomen die een masseuse aan huis zoekt. Graag met wat ervaring. Liefst iemand tot 40 jaar.  
Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
To shave
Dag dames, ik zoek iemand om me intiem te scheren. Uw profiel, tussen 25 en 45 jaar jong. U kan ontvangen en bezit het nodige scheergerief. Ik naakt, u ook. Geen geneuk, wel happy end. Regio niet belangrijk, ik verplaats me. Graag reactie met foto. Graag ergens volgende week. Vergoeding overeen te komen.  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, graag een foto erbij, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
baby 57 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
vrouw of stutente met gezwollen/puffy nippels of borstvoeding
bij welke vrouw mag ik komen om borstvoeding te krijgen of vrouw/stutente puffy nippels of gezwollen tepels  
  1   2   3   4   5   6   7   8