Zoeken naar jonge dame

Uw zoekactie voor jonge dame leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Rudy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Frisse en fruitige jongedame gezocht voor regelmatige pijpdates
Ik zoek een frisse en fruitige studente of jonge vrouw voor regelmatige pijpdates. Discretie, respect en hygiëne zijn voor mij vanzelfsprekend, hopelijk ook voor jou. Ik geef een vaste vergoeding van €200 per date. Ik ben niet gebonden en kan je bij me thuis ontvangen.  
gisteren
Rudi 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man 63j zoekt leuke jonge meid +18 die een extra centje wil
Hallo , Ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 met motorhome van merksem en waar ik in ontvangen kan ? Ik zoek een leuke jonge dame +18j die een centje wil bijverdienen in samenspraak met me via mail WhatsApp of smsje 04en99en60en83en35 antwerpen en korte groetjes omg?  
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jongedame die graag iets wil bijverdienen:
Welke mooie studente (18j tot 25j) wil zich graag volledig naakt laten masseren? Nadien wil ik graag seks met jou. De vergoeding is 400 euro. Bij interesse, stuur mij een bericht met foto en je leeftijd. Ik kan ontvangen en ik kan mij naar jou verplaatsen (of we spreken ergens af). Reageer met een leuke foto en berichtje. Ik kijk er alvast naar uit. Even wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs.  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, graag een foto erbij, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
Bert 59 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Vast contact
Hoi dames als alleenstaande zachtaardige knuffelbeer mis ik die knuffel enorm . Ook gezellig praatje , beetje strelen en wie weet ??? mis ik ontzettend . Welke jongedame tussen de 35 en 65 ziet het zitten geregeld af te spreken ? Ik kan ontvangen , en ook verplaatsen in driehoek Leuven - Aarschot - Diest . Graag woordje uitleg over jezelf vergezeld van photo . Dikke knuffel B  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
try_me 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vandaag (10/06): Cardate - Pijpdate
Welke knappe jongedame kan ik oppikken in de buurt van Aalst voor een pijpdate waarbij je ook alles doorslikt. 100% hygiënisch en discreet. Graag reageren met (geanonimiseerde) foto.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  
Rudi 63 jaar Antwerpen - Merksem
Man 63j zoek leuke jonge dame +18j die een centje kan gebruiken?
Hey ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 van merksem. Ik ben opzoek naar een geile meid +18j die een motorhome date ziet zitten of zelf kan ontvangen in antwerpen en korte omg daar tegenover geef ik je een centje in samenspraak met je via mail of smsje of WhatsApp berichtje 04en99en60en83en35 tot hoors Groetjes  
  1   2   3   4   5   6