Zoeken naar intiem ook

Uw zoekactie voor intiem ook leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

GraagTraag 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende erodate met stijvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om komende week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Qua uiterlijk heb ik geen vast type (alle leeftijden, cupmaten en figuren welkom), maar sportieve en hoogopgeleide vrouwen hebben een streepje voor. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid, safe seks en wederzijds respect. Ik zoek geen professional, wel een tof persoon die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer, zoekt spannende date met man of koppel. Ben jij/jullie licht dominant, of wil je mij beschouwen als lustobject. Doe mij een leuk realistisch voorstel met vergoeding die je wenst te geven. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, hoeveel je wenst te geven, waar en wanneer. Zonder al de info geen reactie van mij. Tot snel  
Jonge man 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Voor vandaag
Welke vrouw of koppel doet er een spannend en concreet voorstel voor deze namiddag? Hoe zie ik eruit? 1m82, slank, bruin haar, intiem glad geschoren. Ik hecht veel belang aan veiligheid en discretie. Stuur mij een voorstel en foto, zodat we gemakkelijk en snel kunnen afspreken. Een foto van mij kan dan ook volgen. Hopelijk tot straks!  
Voetjesfan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Footjob
Hallo, ben jij een leuke jongedame (geen pro) met verzorgde voetjes. Ik hou wel van voetjes te kussen, te likken, footjob. Ik zelf ben groot, slank, hygiënisch, intiem geschoren. Karakter is zacht, open, eerlijk. Ook ben ik hoger opgeleid, kan ik verplaatsen en is er een financiële vergoeding voorzien. Heb je nog vragen, stuur maar een berichtje!  
gisteren
Karen 45 jaar Limburg - Lommel
Knappe dame zoekt nette mannen voor paydates
Welke nette mannen mag ik verwennen met mijn sexy en lichaam ? Ben 1.66 groot, slank, D cup en aantrekkelijk gezichtje . Draag steeds zeer mooie lingerie. Hoge hakken. Ik wil voornamelijk overdag afspreken. Mijn vergoeding is niet weinig maar ik weet wat ik ooit als model verdiende, en heb een zeer lekker nat poesje. Vanaf 250 euro al naargelang de afstand die ik moet doen. Zit veel op de baan regio Limburg en Antwerpen. Een vluggertje kan ook , voor 150 euro. intiem steeds met condoom.reageren concreet , daarna wil ik graag even bellen (eventueel met beeld) zo weten we beide wie we mogen verwachten.  
gisteren
Sofie 27 jaar Limburg - Maaseik
Leuke meid zoekt date
Goedemiddag! :-) Ik zoek voor vanavond nog een date met een leuke en zeer verzorgde man. Ik ben zelf een goedlachse, slanke en aantrekkelijke dame van 27. Discretie is heel belangrijk daar ik niet volledig vrij ben. Ik zoek een man tussen de 30 en 50 die er zelf zeer verzorgd en toch wel aantrekkelijk uitziet, iemand die graag een deftige vergoeding aan mij wilt overhandigen van toch wel 500 euro. Graag een reactie met een foto van jezelf en wat je graag zou willen doen + de vergoeding. Het liefst kan je vanavond op hotel (of een andere leuke plaats) in Limburg afspreken. Gelieve geen 20 mails op en af te sturen, ik zou graag vanavond afspreken. Intiem (zonder discussie mogelijk) MET condoom. Tot snel!  
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
Timothéé 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studeerpauze
Hoi. Deze verzorgde hoogopgeleide en vrouwvriendelijke man zoekt een avontuurlijke, complexloze studente die tijdens haar studeerpauze graag wat zakgeld had bijverdiend. Ik verwacht geen intiem, wel een leuke babbel en een zachte blowjob. In ruil verdien je 200€ cash. Interesse? Stuur een kort mailtje en wie weet zien we elkaar straks. X  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Hallo ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek voor vandaag geile date in eeklo pijpdate 70 euro intiem met cd 120. Alleen reacties van respectfulle mannen! Fakers gelieve zich te onthouden!!!  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vandaag graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Pijpdate (150€)
  1   2   3   4   5   6   7