Zoeken naar een voorstel

Uw zoekactie voor een voorstel leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile taboeloze vrouw heeft er zin in? Tot 500 euro!
Ik heb een simpele advertentie. Welke jonge taboeloze vrouw doet mij een kinky voorstel voor een date? Je zegt mij hoe lang je wil afspreken en wat er kan. De jonge vrouw met het voorstel dat mij het meest aanspreekt heeft een date en een vergoeding van 300 euro. Doe je een extreem taboeloos of geil voorstel of voorzie je een lange date dan kan je nog een bonus krijgen. Voor de geïnteresseerden heb ik drie vragen: wie ben je, wat kan er en hoe lang wil je afspreken. Als je wil mag er een gewone foto bijgevoegd worden, geen naaktfoto of sexy foto, maar een gewone foto.  
Sanne 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fantasiegirl
Hi daar, Ik ben een 25j skinny girl met b cup. Ik ben steeds geil en hou van verwennen. Ik hou vooral van pijpen maar sta ook open voor andere voorstellen. Neuken doe ik niet. Ik wil eigenlijk helpen met jullie fantasieën waar te waken. Eigenlijk is bijna alles bespreekbaar zoals cardate, hotel,sauna, groep, outdoor,….. ook meer kinky en pervers zoals bdsm, voeten, plas, … Bijna alles bespreekbaar dus mits het juiste Fin voorstel Mijn fwb zal er bij zijn voor mijn veiligheid. Graag een mailtje met jullie fantasie, foto waar enzovoort en hoeveel je geeft (is heel belangrijk) Tot gauw xxx  

Fantasiegirl
Eenzaam 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Mindervalide man
Ik ben een man met een lichte beperking van 56 jaar. Ben op zoek naar een vrouw om tegen betaling nog eens intieme momenten te beleven. Leeftijd en uiterlijk niet zo belangrijk. Welke vrouw komt met een leuk voorstel? 200 EUR voor een uurtje.  
Verwenner 43 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vrouw verwennen tegen betaling.
Hallo, Ik ben hoog opgeleide en verzorgde man met normale lichaamsbouw. Ik zoek voor een avond in de week van 10 tem 14 juni een vrouw die volgende scenario mee wil beleven. We maken eerst kennis op een neutrale plaats. Als er klick is gaan we naar mij thuis. Je kleedt je in sexy lingerie (eventueel nylons, latex,....). Ik kleed me eventueel ook in kledij die jij verkiest en gaan samen naar de slaapkamer. Daar verwen ik je oraal of dmv speeltjes. Mij onder squirten en/of plassen is heel erg welkom daarbij. Je laat me niet toe om je te penetreren enkel nadat jij voldoende hebt genoten en bent voldaan krijg ik mijn pleziertje. Ik wil voor deze date betalen, doe maar een voorstel. Enkel verzorgde vrouwen tss 30 en 50j. Graag foto meesturen, je ontvangt erna een terug van mij. X  
Stone 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen genieten
Hallo , leuke toffe man is opzoek naar een leuke vrouw , die mee samen wil genieten kan veel , stuur maar u voorstel groetjes  

Samen genieten
Geile meid 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar een geile date
Morgen heb ik geen les en ik zoek nog wat ontspanning om het weekend in te zetten! Wie verwent er mij ? Stuur me een leuk voorstel liefst met foto en tot morgen ? Geen anaal!!!  
Steven 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke date gezocht
Hey, Deze single man is stiekem opzoek naar een vaste date partner, het liefst van al zou ik iemand vinden waarbij we kunnen daten zonder condoom en we gewoon kunnen genieten van elkaar. In ruil krijg je hier natuurlijk ook wel een vergoeding voor. Leeftijd en looks spelen opzich geen rol de klik moet er wel zijn om zalig te kunnen genieten samen. Ultiem zou ik graag een leuk trio vvm beleven zonder condoom wie helpt me dit waarmaken. Graag reactie met een concreet voorstel en foto. Dan kunnen we mss binnenkort al samen genieten.  
Lieve Willy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
Ben een man van 59 en ben op zoek naar een lieve sensuele dame die een teasing en fijngevoelige Lingam massage (penis massage) of handjob wil geven met een happy end. Als jij daarbij naakt bent, of met blote borsten, dan zorgt dat bij mij en Willy voor wat extra prikkeling, maar dat is geen vereiste. Het gaat er vooral over dat het met gevoel en aanvoelen gebeurt. Geblinddoekt zou misschien ook leuk zijn. Ik zoek geen car dates en enig niveau is wel gewenst. Heb jij zachte handjes en heb je interesse, stel je dan even voor en doe een leuk voorstel. Wie komt mijne Willy een knuffelbeurt geven? Hopelijk tot gauw. Liefs, Bart  

Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente die iets wil bijverdienen
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. (tot 500 euro). Ik ben 38, 184, 85, 16 en zachtaardig. Jij bent jong (tussen 18-25), slank, niet onknap en openminded. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel en foto om verder af te kunnen spreken.  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
  1   2   3   4   5