Zoeken naar betast*

Uw zoekactie voor betast* leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
11 dagen
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
11 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of zich enkel laten betasten. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
12 dagen
Gewone man 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw met zin in soft en ... ; geen intiem
Ben een verzorgde man en wens contact met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft erotische date. Met een soft erotische date bedoel ik een date (rollenspel) met een vrouw die geen problemen heeft dat ik haar bekijk, betast, die zich uitkleed, met zichzelf speelt, zich laat vingeren, beffen,... Date zonder intiem, afsluitend met een handjob of blowjob. Date van ongeveer 20-30 minuten. Indien het klikt zou ik graag afspreken om elkaar regelmatig te zien en bekijken we samen wat er verder kan en hoe we kunnen afspreken. Bij interesse graag je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
18 dagen
betaster 57 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
vrouw of stutente vanaf 18 jaar
vrouw of studente die zich wil laten betasten en uit kleden om zich zo verder te laten betasten en zo verder te verwennen tot happy end gebruik van speeltjes kan ook uiterlijk geen belang dus mollig en dik is zeker OK ik ben zot van kale poesjes  
19 dagen
N&L 36 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
voor onderdanige voyeur
Wij zijn stijlvol koppel met druk sociaal en prof. leven. We willen eens buiten de lijntjes kleuren. We ontvangen jou als stijlvolle man op een mooie locatie. Zij is slank, elegant en erg verzorgd, mid 30 donkere half lange haartjes Mooi jurkje of rokje en bloesje. Op mijn verzoek zal ze zich traag uitkleden bij jou dan in mooie lingerie en dan ….zonder . Jij mag kijken, begluren, haar betasten en dan zorg je voor jezelf… Een puntje nog….vanaf binnenkomen tot vertrek wordt er niet gesproken. Geďnteresseerd stuur dan info over jou en gewone foto en aan welke FV je dacht  
Vince 37 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
Ik ben op zoek naar een leuke vrouw die graag word bekeken en betast om dan op haar knieën te zitten op de bank en dan kom ik achter je staan... Heb je interesse in een spannende ontmoeting op een rustige plaats in de natuur regio Eeklo of omgeving reageer dan met een beetje informatie over jezelf en een foto. Date is voor dit weekend met het mooie weer. Geef je 150e voor een leuke ontmoeting. Ik ben 37j 180cm en goed voorzien met 19cm.  

Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
23 dagen
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
24 dagen
Leuke oudere man 66 jaar Antwerpen - Turnhout 0468188312
Leuke lieve oudere man
Ik ben een oudere man die graag eens een vrouw wil ontmoeten voor een cardate waarin jij mij klaarmaakt en ik je borsten mag betasten. Ik heb daar een leuke vergoeding voor over. dus als het je aanspreekt reageer dan snel, leeftijd of afkomst is geen probleem. Liefst regio Kempen. Stuur liefst niet bellen maar berichtje via sms of whatsapp  
25 dagen
Leuke oudere man 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke lieve oudere man
Ik ben een oudere man die graag eens een vrouw wil ontmoeten voor een cardate waarin jij mij klaarmaakt en ik je borsten mag betasten. Ik heb daar een leuke vergoeding voor over. dus als het je aanspreekt reageer dan snel, leeftijd of afkomst is geen probleem. Liefst regio Kempen. Stuur liefst niet bellen maar berichtje via sms of whatsapp  
  1   2