Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gekniptehengst 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die speelse jonge meid of koppel?
Jij bent een jonge vrouw op zoek naar gezonde intieme spanning en avontuur. Jij bent in relatie met gesteriliseerde/onvruchtbare man en wil ontsnappen uit de sleur en centje voorjezelf. Of jullie zijn koppel met onvruchtbare man en zoeken geknipte man voor trio. Je zoekt net als ik een vriendschap op lange duur. Jij kan je gemakkelijk een uurtje vrij maken voor fun en fantasie. Genieten zonder de gekende extremen in alle discretie enrespect. Ik, een gedistingeerde ervaren man bied je naast hygiene en gezonde body, pure intimiteit, veel sperma zonder zaad, happy hour, geborgenheid, intieme veiligheid,geen risico op zwangerschap ook al ben je zelf niet aan anticonceptie toe. Ben Soa vrij. Recent getest. Ik zal je laten genieten en squirten. Vertel mij wie jij bent en overtuig mij waarom ik voor jou als seksmaatje moet kiezen. Misschien rolle bollen wij straks verstengeld over bed en krijg jij extra financiele ruimte. Contacteer mij vrijblijvend voor meer details.  
excited2CY 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongedame gezocht
Welke slanke jongedame (tot max. 35) is voldoende avontuurlijk, nieuwsgierig en open minded om op regelmatige basis af te spreken met een grote, slanke sportieve en hoog opgeleide 40-er. Ik sta open voor veel, experimenteer graag en verwacht van jou het zelfde. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Hotel-dates, privé-sauna,... Uiteraard is er een mooie vergoeding voorzien. Interesse: Stuur gerust een bericht en vertel iets over jezelf, graag met (anonieme) foto.  
Christophe 36 jaar Limburg - HASSELT
Partner in crime voor een parenclub (22/6)
Hey, Ik zoek een dame om me te vergezellen naar een parenclub op zaterdag 22/6. De locatie kunnen we later nog vastleggen, ik ben bereid mezelf een eind te verplaatsen. Jij bent: Tussen de 20 en 40 jaar oud. Je hebt inhoud, durft de sprong te wagen, al dan niet gebonden. Ik ben: Een 36-jarige sportieve man (zwemmen, lopen) met een zin voor avontuur en een leuk voorkomen. Hoger geschoold, dus ook liefst geen te platvloerse bedoelingen. Wens je meer info, stuur dan gerust een berichtje. Tot hoors?  
Jeroen 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Young girl for long term friendship
Genieten en laten genieten in langere seks vriendschap. Lekker tongen, teasen, mekaar oraal verwennen. Puur natuur genieten zonder condoom met soa vrije man met ervaring. Ik ben onvruchtbaar. Ben jij die jonge vrouw tot 35j die uitkijkt naar leuke momenten, spanning en avontuur met deze fijne man, evenals een correcte financiele steun.Is je man ook steriel en ben jij niet aan de pil of dito, dan is dan heb jij stapje voor.  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die van een avontuurtje houd, lekker genieten van elkaar, heb jij geheime fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, respectvolle man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
10 dagen
feestje 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
wapavondje
verzorgde goed geschapen man , ontvangt deze avond graag een leuke aangename amateurdame( geen pro) die ook houd van wappen voor een geil avondje vg voorzien doe gerust uw voorstel geen gefake aub , bij goede hygiene voorkeur voor bare dame van koppel mag ook, hopelijk tot deze avond  
Didian 56 jaar Limburg - Lummen 0478423284
Avondje vrij
Hallo leuke dame, Heb jij zin om mij in de vroege avond nog te vergezellen op een leuke avond/ nacht?... kijk je uit naar een verzorgde man die sportief gebouwd is en hygiënisch verzorgd zonder BBS?... Val je op een man van 1m78 en 74kg?... zoek dan niet verder en geef mij een seintje. Via mail kunnen we dan verder afspreken over het hoe en waar gebeuren. Maar het liefst neem ik jou mee naar een hotelletje.. alles kan (mits goede afspraken) en niets moet Lieve groetjes  

Avondje vrij
10 dagen
Fun4two 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sexdate woensdag 12 juni
Welke jonge dame heeft zin in een sex-date op woensdagnamiddag 12 juni in Gent (hotel). Ben zelf een niet onknappe slanke, sportieve 40-er. Ik hou er vnl; van om gepijpt te worden en te beffen. Op zoek naar een jonge dame (25-40), slank-sportief gebouwd, avontuurlijk ingesteld, die graag experimenteert (geen extremen, alles in overleg) en die ook iets te vertellen heeft :-) Ik voorzie en vergoeding van €500. Indien anaal kan €600 (geen must, wel een +, zou mijn eerste keer zijn). Stuur gerust en vrijblijvend een bericht. Hopelijk tot dan!  
Didian 56 jaar Limburg - Genk 0478423284
Avondje vrij
Hallo leuke dame, Heb jij zin om mij vanavond na 23u nog te vergezellen op een leuke avond/ nacht?... kijk je uit naar een verzorgde man die sportief gebouwd is en hygiënisch verzorgd zonder BBS?... Val je op een man van 1m78 en 74kg?... zoek dan niet verder en geef mij een seintje. Via mail kunnen we dan verder afspreken over het hoe en waar gebeuren. Lieve groetjes  

Avondje vrij
  1   2   3