Zoeken naar af reageren

Uw zoekactie voor af reageren leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ann 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Ik zoek een onderdanige man die heel graag onder mijn voetjes komt te liggen. Je mag ze likken , strelen of masseren. Of als je liever hebt dat ze iets dominanter worden zacht of hard, laat maar horen. Lees goed , niks minder niks meer. Enkel mannen die van deze fantasie houden. Daar kan ik je bij helpen , je droomt ervan terwijl ik je graag wil domineren voor een mooie vergoeding. Ik kan me makkelijk vrijmaken op het moment dat jij verkiest. Ik kan je ontvangen Ik kijk uit naar je reactie , enkel te reageren wanneer je zin hebt in een echte afspraak! Stel je voor hier op mail ( met foto ). Wanneer het me aanspreekt zal ik je berichten via whatsapp dus vergeet je nummer niet toe te voegen. Geen contact via hier om fake uit te sluiten! Tot snel , ik kijk er naar uit Ann  

Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie wilt mee op welness/sauna bezoek?
Hallo iedereen 👋, Ik ben Bart een sportieve jongeman van 27j uit OVL. Ik ben opzoek naar leuke en enthousiaste dame. Die met mij eens op wellness bezoek wilt gaan. Waar we een spannende wellness bezoek zullen beleven. We zullen starten met heerlijke massage… Zelf ben ik slanke jongeman man, geschoren. Vraag en geef u discretie. Jij bent een leuke slanke/sportieve dame van 25 tot 45j. De date zou doorgaan te OVL en sauna bezoek in Temse op maandag 24/06/2024 tussen 10u-12u. De wellness betaal ik, geef u 400 euro voor deze date. Gelieve te reageren met woordje uitleg over u (stats,…) en met fotoje erbij. Dan krijg je de info van mij ook terug. Hopelijk tot dan  
Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
Emma 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slipjes/strings
Dag allemaal ik ben Emma een studente en om een centje bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen strings/slipjes moest je hier interesse in hebben mag je altijd hier op reageren.  

Slipjes/strings
Genietertje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Gezocht voor vandaag
Ik ben een vrouw en ik ben opzoek naar een man Die me vandaag kan blussen Ik ben vanmorgen geil op gestaan en heb heel veel zin Gelieve de fakers niet te reageren Ik heb ook geen zin om eindeloos mail verkeer te voeren Ik heb gewoon zin in sex Gelieve te reageren met foto en wat je er voor over hebt  
Klant 33 jaar Antwerpen - Lier
Levering aan huis
Ik ben een jongeman met een dirty mind en zoek een vrouw die bij mij wil langskomen voor een levering kaviaar en champagne. Concreet: ik doe de deur open en wijs je de weg naar het toilet. Daar staan al twee potjes klaar. Ik laat je (privé) je ding doen en geef je het afgesproken bedrag. Hierna vertrek je weer. Super simpel dus eigenlijk! Stel gerust een bedrag voor. Gelieve enkel te reageren als je het ook echt ziet zitten en laat het gerust weten als je nog vragen hebt.  
try_me 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vandaag (10/06): Cardate - Pijpdate
Welke knappe jongedame kan ik oppikken in de buurt van Aalst voor een pijpdate waarbij je ook alles doorslikt. 100% hygiënisch en discreet. Graag reageren met (geanonimiseerde) foto.  
Emma 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Strings/slipjes
Dag allemaal ik ben Emma een studente en om een centje bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen strings/slipjes moest je hier interesse in hebben mag je altijd hier op reageren.  

Strings/slipjes
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  
Robson 35 jaar West-Vlaanderen - Meulebeke
Vrouwlijk contact gezocht
Dag leuke vrouw, Heb jij net zoals ik vandaag zin in een date? Een drankje en een gezellige babbel die leidt naar meer? Ik heb hier een financiële vergoeding voor over. Gelieve te reageren met een foto... Ik kan ontvangen en verplaatsen. Tot snel xx  

Vrouwlijk contact gezocht
  1   2   3   4   5