Zoeken naar welke dame

Uw zoekactie voor welke dame leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Onderdanige 50 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Pisstoilet
Hier verzorgde man onderdanig. Sportief weinig behaard m80/80/50j Welke dame of koppel kan een human pisstoilet gebruiken. Niet meer of minder.  

Pisstoilet
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
Kurt 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Skype
Hey, is er een dame of meid die via Skype discreet en anoniem samen tot een hoogtepunt wil komen? Kan vaak over de middag of savonds. Graag reactie met wensen a.u.b. Mvg Kurt  
gisteren
Use me 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rollenspel voor regelmatig
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Mag Koppel, Strenge Dame, Mr, Trav, CD of lingeriedrager zijn. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kunt ontvangen of locatie kent. Ben 56, 175,78, 16x4. Ik kijk uit naar een leuke reactie. Groetjes  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
gisteren
John 57 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Onderdanige dame gezocht
Ik zoek een onderdanige dame om op vrijdag 28 juni vanaf 10 u eens je fantasieën te beleven.van soft tot hard alles wordt op voorhand besproken wat je wenst. Veel mogelijk.  
boyke 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
cuckold slaaf zkt Dame
42jarige pure bottom cuckold slaaf van 42j, 185/79/17, geschoren lichaam, single, niveau. Wil kennismaken met een Dame die weet wat cuckold inhoudt en die mij daarvoor als haar enige cuckoldslaaf wil aannemen op latrelatie basis. Mij gaat het vooral om de diepe vernedering te ondergaan! Uw leeftijd of achtergrond of andere stats zijn totaal niet belangrijk. Geen fake en eerlijkheid gewenst. Indien interesse laat me please weten... Uw slaafje.  
Joren 36 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Meester zoekt... .
Hallo iedereen, gelieve mijn advertentie helemaal te lezen. Ik ben een 36 jarige jongeman met enig niveau, dit verwacht ik ook van jou. Ik ben op zoek naar een dame, leeftijd en uiterlijk is van geen enkel belang. Ik ben een "beginnende" meester en ben op zoek naar een sub voor bdsm. Dit alles met correcte afspraken waarbij respect, hygiene, discretie, duidelijke grenzen en fun centraal´staan. Dames die opzoek zijn naar een platvloerse seksdate gelieve zich te onthouden. Aarzel niet om mij te sturen voor meer info. Een berichtje sturen is zeker ééntje terug krijgen. Tot hoors !  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Boytoy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Huis&bed&tuin hulp
Ik ben een jongeman van 23 jaar ik ben opzoek naar een koppel of dame waar ik in mijn vrije uren eens kan langskomen als tuin of huis hulp maar ook als sekstoy ik zal jou dienen en doen wat u verwacht tegen een mooie wederdienst in natura ? Spreek dit je aan stuur me een mailtje met wat info wat u wenst en ik antwoord 100% terug Mvg huis&tuin&bed hulpje  

Huis&bed&tuin hulp
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10