Zoeken naar vrouwwelkom

Uw zoekactie voor vrouwwelkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vodje 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Gezocht : taboeloze vrouw voor kinky fantasietjes
Graag deze advertentie goed lezen. De titel zegt alles. Je bent een vrouw die iets wil beleven en ontdekken in onze sexualiteit. Je bent nieuwsgierig en staat open voor regelmatige dates soms bij lij, soms op, titel, op mijn kosten. Je krijgt een man 56 zonder relatie en alleenwonend 182 cm met een vrouwvriendelijke ingesteldheid, passie, lust, uithouding en een goed libido en soa-vrij wat mogelijkheden kan bieden. Jij, je hebt zin in passie en avontuur. Naar jou toe heb ik geen vereisten van leeftijd, of uiterlijk, zolang je je maar wil inzetten, biet roker en van , van please houden in fijne lingerie, maar geen must.  
Slaafje 58 jaar Antwerpen - Merksem
Nieuwsgierig naar een spankingsessie?
Ben jij die nieuwsgierige vrouw die graag eens wil toekijken hoe een meester zijn slaaf straft? Genieten met een tasje koffie of een wijntje van een spankingsessie. Je mag actief meedoen maar dat is geen must. Discretie gevraagd en aangeboden.  
Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
´jef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Strapon
Graag wil ik eens geneukt worden met strapon door een vrouw of door vr van kpl. Man van kpl mag bi zijn. Wie maakt dit waar? Ben 55j verzorgd, bi, 180 85 Laat jullie horen.  
Nick 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vrouw gezocht voor fisting fantasie
Ik ben 38 jaar en vrijgezel, 1.78m groot en een beetje struis gebouwd. Welke vrouw staat open (letterlijk en figuurlijk) om eens lekker gefist te worden? Eerst traag beginnen met 1 vinger, al snel een 2de en een 3de. Daarna mij hele vuist... Ik ben van regio Oostende Bredene. Foto op aanvraag  
Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw (koppel) maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik krijg deze fantasie niet uit me hoofd. Tijd geleden onder een drankje speelde ik en mijn schoonmoeder een spel truth or dare. En toen moest ik in haar lingerie deze foto’s laten maken door haar. Zoals je ziet werd ik er opgewonden van. Later hebben we er nooit meer over gesproken. Maar sindsdien blijft de fantasie me door Me hoofd gaan. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en mij dan gebruiken als jou slet voor jou genot. Mij ook anaal nemen met een strapon. Ik ben die dag dus jou slet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren en wie is real. Afstand en leeftijd maken niet uit. Bij klik kan het vaker. Een leuk kinky koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen alle fakers in  

Welke vrouw (koppel)  maakt mijn fantasie waar
Rubber latex 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber latex
Ik singel man 58j reg heist op den berg zoek vrouw of Koppel die ook houden van rubber latex en samen willen genieten ik hou er van om mij te laten melken met rubber handschoenen aan en mijn kontje vingeren en open zetten zo ver en zo diep als het kan  
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken om genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten.  
Emperor 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in Crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
kinky bi 62 jaar Limburg - Lommel
strapon
hallo ,ben op zk naar een stel of vrouw die ook houden van strapon en beetje kinky spel erbij willen,zelf ben ik bisex en hou van beiden geslachten maar vind het zalig om zelf te neuken met een strapon bij beiden met verschillende maten en trouwens heb ook nog een echte hoor,graag reactie met foto en voorstel  

strapon
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10