Zoeken naar ontvangen van

Uw zoekactie voor ontvangen van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
NO FAKE
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een vrouw (+18 tot 40 jaar), een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, met of zonder ervaring, voor regelmatige Bdsm sessie of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek of puur natuur vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat jij volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat Bdsm soft of hard werkelijkheid worden en niet blijft bij woorden als je afspreek, ook deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende Bdsm positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, spanking soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met gezicht foto = antwoord + reply foto, Once you have me, I am your MASTER for ever!  
N̈eukslaaf/lusts 63 jaar Antwerpen - Rumst
B eukslaaf/lustslaaf zoekt meester voor africhten/opleiden tot neuk en lustobject
Ik ben een jonguitziense zestiger en ben door een vorige meester afgericht/opgeleid tot neukslaaf/lustslaaf. Ik ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester/meesteres of dominante ante trav/ts om mij tot hun vezut te maken als hun neukslaaf/lustslaaf. Om mij uite lenen aan hun klanten. Ik geb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Iik ben ik een verwijfde slaaf. Ik woon alleen en kan ontvangen alke dagen.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
gisteren
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Borsten liefhebber
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.ik kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor regelmatig. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
gisteren
femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
slanke trav zoekt kinky Meester
Beste ..., ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag in de week kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, anaal, groep en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc. mijn stats: 1m75 67k 40j  
gisteren
Neukteef/sissysl 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/sissyslaaf Oekt meesteres voor africhten/opleiden
JonguitIende zestiger is op zoek naar een meesteres im door haar afgericht/opgeleid te worden als haar sissyslaaf/neyjteef. Ik brn zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik ou graag de eigendom worden van mijn meesteres die mij gebruikt naar haar zin en muj uitleent aan haar vriendinnen/vrienden. Ik hrb kleine tieten en ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alleen en kan ontvangen en verplaatsen oir haar werken als hoer  
Ikke 60 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Kinky dame
Wij zijn op zoek naar dame die in is voor kinky en perverse sex.Zowel plas als scat,geven en nemen.Wij zijn twee bi mannen van 58j en ontvangen op kamer.  
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Dames (en koppels) voor medisch onderzoek of keuring.
Voor vrouwen (of koppels) die het wel leuk vinden om op onderzoek te gaan bij de dokter. Er staat u een volledig en doorgedeven onderzoek te wachten waarbij opwinding en multi-orgasmes zeker niet vergeten worden. De dokter maakt op voohand de nodige afspraken en komt deze dan ook minutiues na. U wordt ontvangen door een dokter met veel ervaring in een goed ingericht kabinet met de nodige medische en erotische instrumenten, dus niet twijfelen maar reageren. Hopelijk tot ziens.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10