Zoeken naar niks moet

Uw zoekactie voor niks moet leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
gisteren
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Ann 29 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Op zoek naar
Wij zijn een koppel waarvan ik meesteres 37 1m68 mollig en grote borsten ben en hij mijn slaaf 30 kleine fluit en ook mollig. Mijn slaaf is niks meer waard dan vernederd, gestraft, gepeinigd en misbruikt te worden. Wij zijn sinds enige tijd op zoek naar een 2de meester, meesteres of koppel die met mij mee de slaaf kan vernederen peinigen straffen gebruiken en misbruiken. Liefst iemand die hard kan zijn voor de slaaf en hem laat gehoorzamen en mij mee kan opleiden want ik durf soms niet verder doen als hij als een slet ligt te jammeren. Ook zou ik het persoonlijk heel geil vinden en voor de slaaf heel vernederend dat hij vastgebonden moet toekijken hoe wij van elkaar genieten en hij achteraf alles mag proper likken. Gelieve te reageren met uitgebreid scenario van hoe u/jullie het zien verlopen van begin tot einde. Tot snel. X  
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin. Ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en Ik moet haar een extra vriendje zoeken. Ze wil ook dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Ze heeft geen behoefte aan lange hete sexdates, ze vindt het eerder leuk om haar te moeten leggen of zetten, en het gewoon eens laten gebeuren, enkel voor zijn genot of bevrediging. Wat ze wel leuk zou vinden is dat het iemand is die wat ruikt vanonder, mag zelfs plasgeur zijn, dus iemand die luiers of beplaste slipjes draagt mag zeker. Dit wil ze eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik erna ook waarschijnlijk intiem met haar zal mogen zijn  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Michael 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),... Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees effe de adv dan
Na maanden adverteren. Met allerlei teksten moet ik concluderen dat het weinig uitmaakt wat je als man meld of zoekt. Dus laten we een lang verhaal kort maken en niet rond de pot draaien. Ik ben een man 45j. 192 lang. 92 kg en 18 cm. Niet single. Krijg een kick van een vrouw die wilt vreemdgaan. Dus welke vrouw wilt er regelmatig lekker genieten met een man zonder gezeur aan je oren. Hebben we beide zin in een paar lekkere uren. Appen we elkaar. Beleven we geile sex en erna gaan we voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Is er een klik doen we vaker. Welke vrouw ziet dit zitten. Mag reageren. Bestaat deze vrouw ja. Durft ze reageren. Denk het niet. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Hou wel van een uitdagende sexy vrouw. Verzorgd. Make up. Mooie nagels. Ben benieuwd of er een reactie komt  
Slaafje S 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaaf zoekt date, een opdracht van meesteres
Hoi ik ben een dertiger van Aarschot ik moet dates doen van men meesteres vandaag en morgen verplicht. Voor meer info stuur sms, geen fake of fotojagers a.u.b.  

Slaaf zoekt date, een opdracht van meesteres
karin 58 jaar Groningen - Groningen
zoek ouder Meester
ik slavin ben op zoek naar Meester ik ben en beginnen slavin moet nog veel leren welke Meester kan mij daar bij helpen zoek Meester met werkruimte om mij af te richten tot slavin en mij ook uitleent ik hoor het wel hier MVG slavin karin  

zoek ouder Meester
  1   2   3   4   5   6   7