Zoeken naar mogelijk met

Uw zoekactie voor mogelijk met leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meesteres 27 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Meesteres zoekt een slaafje
ik ben opzoek naar een online slaaf van Max 35jr die zich totaal wil overgeven. Een slaaf die naarmate dat het mogelijk is klaarstaat voor zijn meesteres en niets te verbergen heeft. Wil jij graag 24/7 met je gedachten bij je meesteres zitten en hou je ervan om je controle echt helemaal uit handen te geven stuur me dan alvast je leeftijd en een foto van je. Xx  
Heer 63 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Heer heeft plaats voor slet of meid
Stop met enkel dromen je wordt begeleid of opgeleid tot een echte slet, meid of slavin. Je hoeft minder of geen beslissingen meer te nemen. Je kan tot innerlijke rust komen. Je zal wel uit de kleren moeten en je krijgt gedrag en kleding voorschriften. Je grenzen worden vooraf besproken en gerespecteerd maar je gaat toch moeten je best doen. Ouderdom / afkomst niet belangrijk. Eerst op locatie aan de kust daarna ontvangst en later verblijf mogelijk. Ben je braaf dan wakkeren we inerlijke lusten aan, ben je stout krijg je de zweep, ben je loops een stimulator. voor kontakt stuur een bericht met je wensen of droom met foto.  
gisteren
dienaar 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ben jij als godin op zoek naar een dienaar?
Jij voelt je een echte godin. En nu ben je op zoek naar die lustslaaf die alles wil doen om je ook te vereren als een echte godin. Ik ben een ervaren tantra masseur, en weet dus hoe ik mijn godin kan verwennen. Als tantramasseur heb ik echter steeds het initiatief. Als lustslaaf laat ik echter alle initiatief aan jou. Niet mijn verlangens, maar wel jouw wensen zijn het het allerbelangrijkste. En als een echte godin is het dus perfect mogelijk dat jouw wensen heel wispelturig zijn. Uiteraard kan je me bevelen op je alle mogelijke, sensuele manieren te verwennen. Met mijn tantrakunsten verwen ik je heel graag. Maar als je liever de totale controle over me hebt en me vastbindt, blinddoekt en weet ik niet wat nog allemaal, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Tenslotte ben jij mijn godin en zal ik alles doen en laten doen zodat jij je echt de belangrijkste persoon ter wereld voelt. Als je zo wil genieten, stuur me een berichtje en je droom wordt werkelijkheid.  
gisteren
Spank gever 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie wil een discipline moment ?
Discrete welopgevoede man wil fungeren als iemand's disciplinaire uitvoerder met spanking en/of meer. Voor vrouwen van alle leeftijden, mannen misschien alleen indien mager tot slank en quasi onbehaard lichaam. Niet voor dominante personen. Meerdere keren mogelijk, niet echt tijdsgebonden. Reageer met uw realistische verwachtingen.  
gisteren
Heer P 61 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Heer heeft plaats voor een dame of slet
Hallo, je borsten hebben aandacht nodig, Je tepels worden niet vergeten. van een zachte kneedbeurt tot de harder aanpak. ben je stout (geweest) krijgen ze de nodige tikjes tot ze een kleurtje hebben. Je wensen en grenzen worden gerespecteerd en vooraf kort besproken. Ook motivatie voor een beter gedrag mogelijk, stuur een bericht met foto voor een snele afspraak geen mannen alleen aub  
gisteren
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig? Nymphomane? Exhibitionistisch? Dogging?
Hey daar, Ben jij dat vrouwke dat meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
facesitting en plasseks
Zoek dame voor facesitting en plasseks. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Geef gerust scenario op of vertel me wat mogelijk is. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
  1   2   3   4   5   6   7