Zoeken naar man mee

Uw zoekactie voor man mee leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Us2 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die kinky dominante sissy trainer?
ik, de vrouwelijke helft van een slank kinky koppeltje jonge vijftigers, in een 24/7 D/s relatie, ben op zoek naar een bi-man met niveau die erop kickt sissysletjes te domineren en te trainen. Ik wil namelijk mijn partner opleiden tot de volmaakte sissy en zoek hierbij assistentie van een ervaren dominant. Let wel: ik bied geen sex aan met mezelf, enkel met mijn sissy. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die zich regelmatig kan vrijmaken en zich wil engageren om mijn sissy verder te onderwerpen en op te leiden. Indien interesse, graag een reactie van meer dan 1 regel.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
PIETER 62 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Dame gezocht voor dr onderzoek of rollenspel
Zoek dame die onderzoek wil als rollenspel of iets dergelijks.Oost en west vl.Ik kom op afspraak bij u om uw klacht te onderzoeken of wat je juist wil.Kan soft,hard,oppervlakkig,diep intiem of gewoon oppervlakkig. Ben man netjes,100% discreet.Zie uit naar uw bericht,doel uw fantasie laten beleven en genot,geen geneuk.  
Jef 53 jaar Antwerpen - Turnhout
Fantasie of ??
Waar mag ik me aanbieden om plas en of zaad te ontvangen? Liefst zo veel mogelijk. Ben verzorgd. Max 5km rond turnhout. Mag man/mannen/ vrouwen/kpl / trv zijn. Of wie bied me aan op een plas en zaad gangbang. Laat jullie ideeën maar horen.  
Orpheus 53 jaar Antwerpen - Essen
Daddy zoekt jou (V)
Deze Dominante Daddy is op zoek naar jou als little girl. Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
seksdeinaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke oudere dominante potente man kan seksdienaar ontvangen in de regio
Ik had enige tijd terug een vaste dominante man die me geregeld ontving, maar hij is verhuisd. Het hunkert al een tijd om een vervanger te vinden. Wat ik zoek: jij bent liefst ouder, dominant, geil en potent, en je kan vlot in de regio ontvangen. Wat ik bied: me uitkleden en keuren op bevel, billenkoek krijgen om te ondervinden dat je de baas bent, je pijpen op bevel en als je dat wenst ook mijn kontje laten neuken (dat is al een tijdje geleden maar bij de juiste persoon die me juist aanpakt verlang ik daar wel naar). Ik moet je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Bij een klik graag op regelmatige basis. Wie reageert snel met een concreet voorstel?  

welke oudere dominante potente man kan seksdienaar ontvangen in de regio
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en  
gisteren
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
gisteren
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
gisteren
golden slut 18 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slut needs time of his life
Hey iedereen, wie Kan tot zemst Komen of is in de regio. Kan iemand me Komen ophalen. vandaag. ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10