Zoeken naar man erbij

Uw zoekactie voor man erbij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
ījef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Strapon
Graag wil ik eens geneukt worden met strapon door een vrouw of door vr van kpl. Man van kpl mag bi zijn. Wie maakt dit waar? Ben 55j verzorgd, bi, 180 85 Laat jullie horen.  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sounding
Ik zoek een M, Mrs, D/s koppel die kennis heeft van sounding mag ook in combinatie met electro zijn. Zelf vind ik het zeer geil om mezelf te sounden, maar nu wil ik graag mijn dick aanbieden aan iemand met kennis van zaken. Het is de bedoeling dat de sondering tot in de blaas kan gaan en dat mijn pisgaatje gerokken kan worden. Zelf ben ik vlotte bi man, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, slank, discreet en hygiënisch. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een onderzoekstafel/stoel heeft streepje voor. Ook andere voorstellen welkom zoals anaal rekken/fisten.  

Sounding
onderdaantje 55 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
onderdaantje voor Mrs, Mr of koppel
Hallo ik ben een bi-onderdaantje van 54/172/88, steeds netjes geschoren en gespoeld daar waar het zo hoort te zijn, mijn voorkeur binnen BDSM gaan uit naar Bondage, Discipline en lusten, maar ik kan zeker ook wat pijnen verdragen, ik sta voor heel veel open zolang het maar binnen de humane grenzen blijft, enkel tongen, rimmen en slikken met/van een Man doe ik niet, voor de rest is alles bespreekbaar en sta ik volledig ten dienste van jullie wensen, ontvangen kan ik niet maar verplaatsen is geen probleem. Hopelijk vind ik via deze weg een Mrs, Mr of Koppeltje waarmee ik in alle discretie mijn onderdanigheid kan beleven, jullie hoeven helemaal geen ervaring te hebben, we kunnen dit ook samen opbouwen tot ik het onderdaantje ben die Jij/Jullie wensen. In afwachting van een antwoordje stuur ik Jullie mijn nederige groetjes xxx onderdaantje  
Rubber latex 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber latex
Ik singel man 58j reg heist op den berg zoek vrouw of Koppel die ook houden van rubber latex en samen willen genieten ik hou er van om mij te laten melken met rubber handschoenen aan en mijn kontje vingeren en open zetten zo ver en zo diep als het kan  
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken om genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten.  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele vrouw die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
bottemslet 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Welke dominante kerel kickt erop een slet te gebruiken
Ik man van 47 180 95 met kleine pik maar wel netjes geschoren en zeer gewillig kick erop dat een man me gebruikt voor zijn lusten te botvieren ... zonder veel blabla want dan wil ik voelen dat het menens is ... indien interesse kijk ik uit naar je reactie  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10