Zoeken naar heel nacht

Uw zoekactie voor heel nacht leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mitch 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik zoek niks. Lees even de adv aub
Zijn er vrouwen die fantaseren over vreemdgaan. Maar het niet durven. Maar die wel over hún verlangen willen mailen. Want het wind je op. Elke keer denk je ik waag de stap maar om de ene of andere reden durf je niet. Dan kan erover mailen met iemand die je niet kent heel bevrijdend zijn. Of heb je fantasies waar je van denkt die zijn heftig en je kan er met niemand over praten. Of heb je bepaalde taboe fantasies die je verdringt maar steeds terug komen. Mail me dan. Ik word opgewonden van de verhalen en voor jou kan het een uitlaatklep zijn. Wie durft te mailen. Wie vertelt eerlijk hun verlangen en stuurt geen onzin verhaal. Ik hoop op leuke gesprekken. Welke vrouw durft te reageren. Ik zoek geen date en je geheim is veilig bij me  
gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
gisteren
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
gisteren
Dirk 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot de bilspleet en aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bij jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
Soel 23 jaar Limburg - HASSELT
Ballen martelen
Goeiemiddag of avond... Ik heb al een heel lange tijd de fantasie om in mijn ballen te worden getrapt of gestapt, liefst door een leeftijdsgenoot (en vrouw), maar elk voorstel is welkom. Het lijkt me een geweldig gevoel dat mijn ballen eens goed worden aangepakt! Tot snel!  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Welke dame vrouw meesteres moet ik dienen en gehoorzamen?
zeer onderdanige slaaf van 38 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Heb vroeger vaak gangbangs geregeld voor een vrouw. Ik merk dat ik die kick mis. Welke vrouw getrouwd of single wilt al heel langs eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere durfde je dat nooit. Ik wil alles regelen voor je. Regel een locatie. Ik regel mannen die ik zoek via een adv en we samen uitkiezen. En tijdens de gangbang kijk ik toe of alles veilig verloopt zodat je rustig kan genieten zonder je zorgen te maken of alles goed verloopt zodat je heerlijk kan genieten. Welke vrouw durft deze stap zetten. Ook als je dit stiekem wilt doen zonder dat je man dit weet mag je reageren. Eerlijk gezegd vind ik dat nog opwindender. Je geheim is veilig bij me. Ben zelf ook geen single man dus discretie is geboden. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Bij klik kunnen we vaker dingen doen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
  1   2   3   4   5   6