Zoeken naar gezocht vanavond

Uw zoekactie voor gezocht vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Vodje 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Gezocht : taboeloze vrouw voor kinky fantasietjes
Graag deze advertentie goed lezen. De titel zegt alles. Je bent een vrouw die iets wil beleven en ontdekken in onze sexualiteit. Je bent nieuwsgierig en staat open voor regelmatige dates soms bij lij, soms op, titel, op mijn kosten. Je krijgt een man 56 zonder relatie en alleenwonend 182 cm met een vrouwvriendelijke ingesteldheid, passie, lust, uithouding en een goed libido en soa-vrij wat mogelijkheden kan bieden. Jij, je hebt zin in passie en avontuur. Naar jou toe heb ik geen vereisten van leeftijd, of uiterlijk, zolang je je maar wil inzetten, biet roker en van , van please houden in fijne lingerie, maar geen must.  
gisteren
Nick 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vrouw gezocht voor fisting fantasie
Ik ben 38 jaar en vrijgezel, 1.78m groot en een beetje struis gebouwd. Welke vrouw staat open (letterlijk en figuurlijk) om eens lekker gefist te worden? Eerst traag beginnen met 1 vinger, al snel een 2de en een 3de. Daarna mij hele vuist... Ik ben van regio Oostende Bredene. Foto op aanvraag  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
human toilet 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse dame, koppel of groep gezocht
Ik zoek een zeer perverse dame of koppel die in is/zijn voor extreem dirty: wederzijds op elkaar plassen en kakken, drinken, eten, ... stijl Hightide. Ik zoek ook aansluiting bij een gemengde perverse groep die scatparties organiseren. Ik ben zelf een man van 59 jaar, volledig taboeloos, maar desondanks met niveau. Leeftijd en uiterlijk onbelangrijk zolang jullie maar echte liefhebbers van pis en stront zijn.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
Sub 48 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
Domina gezocht voor regelmatige dates
Welke domina heeft zin om zich geregeld eens te goed te doen aan mijn lijf. Ik hou van een spel op een gelijk niveau (geen rollenspel, geen vernederingen). Je mag me blinddoeken en vastbinden. Beentjes in de lucht dat mijn ballen, piemel en kontje zich mooi presenteren. Eerst bind je mijn ballen a, en spankt ze knalrood om ze nadien met kaarsvet te behandelen. Je glijdt de dilators lekker diep in mijn penis en teaset hem met electro. Nadien neem je mijn kontgaatje onder handen. Je masseert mijn prostaat, ald dan niet met buttplugs en dildo's. je traint mijn kontje zodat je het diep kan neuken. We kunnen ook samen naar een sm-club gaan om daar te spelen. Ik heb thuis al heel wat speeltjes. Interesse? Laat iets weten.  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
Discrete 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Intieme vriend gezocht
Ik ben discrete hygiënische biman. Niet-roker. Geen baard,snor,piercings of tattoos. Onderaan getrimd 16x5 met geile kale zuigtepels. Kan ontvangen en verplaatsen op maandag en dinsdag. Mij mag je keuren, bijscheren, rukken, rimmen, likken, vingeren en pijpen. Zelf wil ik u masseren, onderzoeken, rukken, likken en pijpen. Ernstige advertentie enkel antwoord op uitgebreide reactie waaron ge zegt of ge ontvangt of verplaatst3, wat kan en wat niet mogelijk is, mijn foto kan je bij reply ontvangen.  
Dom4You 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge onderdanige vrouw gezocht
Hoi ik ben een dominante man met eigen playroom en op zoek naar een jonge dame die mijn onderdanige wil zijn met respect voor haar grenzen. Als het klikt sta ik open voor relatie en zo het passionele bdsm spel opbouwen. Ben jij die jonge kinky vrouw stuur me dan mailtje met voorstelling van jezelf, wat je ondergaat, je stats en als je het ziet zitten dan ook graag een facepic voor deze Meester. Dominante groeten Master G  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10