Zoeken naar extra man voor haar

Uw zoekactie voor extra man voor haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

User 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trots op je status?
Ik ben een slank sportieve en zeer verzorgde man van 46, 176, 74 20x5. Heb een zeer ruime ervaring en goede naam in de bdsm scène en wil dit graag zo houden. Voor een nieuw "project" ben ik nu op zoek naar een jonge dame (18-30) die trots is (of wil worden) op haar status als sletje. Dit bereik je uiteraard niet in 1 sessie, het is dus de bedoeling dat je dit ziet op langere termijn. De rode draad doorheen mijn sessies zijn gebaseerd op het uitdiepen van seksuele verlangens en mogelijkheden met als doel het ultieme sletje worden. Uiteraard gebeurt dit alles binnen een afgebakend kader met duidelijke afspraken die ten allen tijden mogen herzien worden. Wil jij graag eens gebruikt worden als sletje, ben je een brave huismus met verborgen verlangens? Of ben je al een vrijbuiter maar wil je meer? Laat dan zeker een seintje en bespreken de mogelijkheden  

Trots op je status?
gisteren
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrouwen meiden oudere vrouwen lik je met je tong mijn anus uit !
man 41 jaar knap verzorgd sportief lichaam zoekt seks-relatie met een bloed-geile kleine vrouw blanke andere oregiene ,knap minder knap niet belangrijk Een kleine vrouw meid te likken en te kussen achterkant naar boven tot aan naar jou anus uit lik jii mijn anus uit lik sterretje vervolgens verder naar boven en via haar rug en nek naar mond en met elkaar tong zoenen, daarna naar beneden je tepels hard laten worden, dan via je naar je kutje toe ik lig dat al in stand 69 likkend naar beneden en jou geile kut verwennen jij kan mij dan inmiddels ook pijpen als jij dat wil Ik zou daarna graag all je gaatjes, ook je anus, willen vullen met veel sperma Verder het liefst doe ik alles zonder condoom, gewoon vlees op en in vlees. Maar als vrouw met wil is het ook prima.Ik beloof je dat alles in overleg en met uitermate respect gaat.Ik woon in Gent en kan thuis ontvangen verplaatsen in Gent stuur foto mee geen naakt foto's ,naar mijn nummer dat op de site staat gratis geen mannen Geert  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Erectus 31 jaar Antwerpen - Hove
Zoek een onderdanige vrouw
Dominante man zoek een onderdanige vrouw die mijn slet wil zijn. Je krijgt een wekelijkse sessie en we zoeken je grenzen op. Kennismaking met bondage en blinde gehoorzaamheid met stopwoord bij eerste ervaring..  
gisteren
Lucas 54 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zakenman wil zijn schaamhaar laten scheren
Ik wil graag mijn schaamhaar laten scheren. Ik krijg hier een enorme kick van. Mag een dame, man of koppel zijn. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd niet belangrijk. Eventueel op regelmatige basis. Zowel mijn ballen, penis, anaal,....Verdere seksuele handelingen zijn niet noodzakelijk maar wel bespreekbaar. Enkel reageren met serieuze intenties.  
gisteren
Keurder 62 jaar Antwerpen - Ranst
Geblinddoekte keuring
Welke man zet zijn vrouw ter keuring, als ik toekom ? Dit kan met of zonder blinddoek. Ik betast haar, kleedt haar subtiel tot ze zich volledig naakt moet tonen. Ik keur en betast haar intiem. Intieme houdingen aannemen. Scenario kan aangepast worden aan jullie wensen. Ik hou mij aan de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben discreet en zeer hygiënisch.  
gisteren
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
gisteren
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10