Zoeken naar door vrouwen

Uw zoekactie voor door vrouwen leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
jeroen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
zijn er vrouwen die graag eens lachen met e klein piemeltje? Ik stuur graag een foto  
gisteren
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
zijn er vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik stuur graag een foto  
Mitch 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik zoek niks. Lees even de adv aub
Zijn er vrouwen die fantaseren over vreemdgaan. Maar het niet durven. Maar die wel over hún verlangen willen mailen. Want het wind je op. Elke keer denk je ik waag de stap maar om de ene of andere reden durf je niet. Dan kan erover mailen met iemand die je niet kent heel bevrijdend zijn. Of heb je fantasies waar je van denkt die zijn heftig en je kan er met niemand over praten. Of heb je bepaalde taboe fantasies die je verdringt maar steeds terug komen. Mail me dan. Ik word opgewonden van de verhalen en voor jou kan het een uitlaatklep zijn. Wie durft te mailen. Wie vertelt eerlijk hun verlangen en stuurt geen onzin verhaal. Ik hoop op leuke gesprekken. Welke vrouw durft te reageren. Ik zoek geen date en je geheim is veilig bij me  
Meester T. 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Meester zoekt sex met geil vrouwtje ..
Ben jij het geil vrouwtje die haar wil laten neuken hoe meester het wil , onderdanig vrouwtje die haar meester geen neen zegt . Mondje neuken , bondage ,sex . Vrouwen in latex zeker reageren .  
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een klein leutertje? ik stuur graag een foto  
Spanker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie wil een discipline moment ?
Discrete welopgevoede man wil fungeren als iemand's disciplinaire uitvoerder met spanking en/of meer. Voor vrouwen van alle leeftijden, mannen misschien alleen indien mager tot slank en met een quasi onbehaard lichaam. Niet voor dominante personen. Meerdere keren mogelijk, niet echt tijdsgebonden. Andere interacties zijn bespreekbaar. Reageer met uw eigen realistische verwachtingen.  
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Dames (en koppels) voor medisch onderzoek of keuring.
Voor vrouwen (of koppels) die het wel leuk vinden om op onderzoek te gaan bij de dokter. Er staat u een volledig en doorgedeven onderzoek te wachten waarbij opwinding en multi-orgasmes zeker niet vergeten worden. De dokter maakt op voohand de nodige afspraken en komt deze dan ook minutiues na. U wordt ontvangen door een dokter met veel ervaring in een goed ingericht kabinet met de nodige medische en erotische instrumenten, dus niet twijfelen maar reageren. Hopelijk tot ziens.  
  1   2   3   4   5