Zoeken naar die kunnen

Uw zoekactie voor die kunnen leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zachte huid 44 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Vrouw gezocht voor scat massage
Slanke grote man van 44 zoekt een vrouw om wilde massages mee te doen. Plas en scat kunnen, jij kiest of je geeft of krijgt of beide. Liefst hogeropgeleide dames, leeftijd speelt geen rol.  
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Meesteres Nana kan ook van de partij zijn en is heel streng . Kunnen Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Wij leiden brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Wij leiden ook koppels op tot Dom/sub relatie. Wij geven ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke en Meesteres Nana  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een echt sletje om trots op te zijn!  
gisteren
onderdaantje 55 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
onderdaantje voor Mrs, Mr of koppel
Hallo ik ben een bi-onderdaantje van 54/172/88, steeds netjes geschoren en gespoeld daar waar het zo hoort te zijn, mijn voorkeur binnen BDSM gaan uit naar Bondage, Discipline en lusten, maar ik kan zeker ook wat pijnen verdragen, ik sta voor heel veel open zolang het maar binnen de humane grenzen blijft, enkel tongen, rimmen en slikken met/van een Man doe ik niet, voor de rest is alles bespreekbaar en sta ik volledig ten dienste van jullie wensen, ontvangen kan ik niet maar verplaatsen is geen probleem. Hopelijk vind ik via deze weg een Mrs, Mr of Koppeltje waarmee ik in alle discretie mijn onderdanigheid kan beleven, jullie hoeven helemaal geen ervaring te hebben, we kunnen dit ook samen opbouwen tot ik het onderdaantje ben die Jij/Jullie wensen. In afwachting van een antwoordje stuur ik Jullie mijn nederige groetjes xxx onderdaantje  
gisteren
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken om genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten.  
gisteren
Domx 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Sexting, bondage en meer xx
Ik voel me aangetrokken tot intelligentie. Een mentale klik is enorm opwindend... Op zoek naar een leuke intelligente dame om op regelmatige basis naughty, opwindende gesprekken te voeren. Elkaar teasen, opwinden, doen dromen, van elkaar genieten op afstand. Ik vertel je hoe ik je zal (vastbinden ), voelen en strelen, hoe ik je zal spanken als je stout bent geweest. Jij teased me op de manier die jij opwindend vindt. Je vertelt me wat je doet nat worden... Indien de klik er is kunnen we kijken om af te spreken. Ik vind bondage erg opwindend. Je vastbinden, je strelen, eventjes de macht over je lichaam, jou zien genieten... jij voelt er wel iets voor om gedomineerd te worden. Op mentaal en op seksueel vlak...  
Stagaireslaaf 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
stagaireslaaf zoekt Meestres voor opleiding
Sinds heel lang heb ik het gevoel te moeten boeten voor het onrecht dat vrouwen is aangedaan. Nooit uitgesproken. Maar in het hoofd beleefd, steeds opnieuw, denken aan die vrouwen die verhandeld worden, tegen wil en dank gebruikt worden. Moeten ter beschikking van hen staan voor hun lusten en genot. Vernederingen ondergaan opwel mentaal als fysiek. Daarom is het nu aan de mannen om te dienen Mijn Meesteres vertrouwen dat ze me lichamelijk en geestelijk zal misbruiken voor haart genot. Dat ze me zal behandelen als slaaf uit de oudheid en ten dienste stellen. Aanzien worden als vuil, uitgeleend aan vrouwen om mij te laten voelen wat zij voelden. Terbeschikking gesteld worden zodat ze erover kunnen beschikken naar hun goeddunken. Hen ondergaan, ongeacht hun leeftijd en uiterlijk hen voldoen. Naakt vernederd worden in het bijzijn van hun vriendin(en), moeder, zus, …. Wie me beheer(s)t bepaalt en beslist. Is er een Meesteres die dit wil doen, of een Meester met zijn slavin(en) ?  
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
  1   2   3   4   5   6