Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bjorn 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek een onderdanige vrouw
Voor leuke spannende momenten zoek ik een onderdanige vrouw die zich eens onder handen wil laten nemen door een ervaren dominante man. Liefst een speelse vrouw die van wat avontuur houdt...contacteer me voor meer info!  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivagie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
GEZOCHT: lege ruwe zolder, atelier, hangar, schuur, lege kelder....voor slaafse shoot!
Slanke, goodlooking slaafse man zoekt een spannende locatie zoals lege ruwe zolder, atelier, hangar, schuur, lege kelder...enz voor een bdsm-getinte fotoshoot of video. Ik heb alle noodzakelijke bdsmmateriaal. Liefst in mijn regio!!! Ik kan enkel OVERDAG tijdens de week, dus voorstellen over 's avonds of weekend...doe geen moeite! Elk serieus voorstel krijgt uitgebreid antwoord.  

GEZOCHT: lege ruwe zolder, atelier, hangar, schuur, lege kelder....voor slaafse shoot!
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees even de adv aub
Je bent of single of getrouwd. En je mist spanning in je leven. Net zoals ik. Je houd ervan mannen beetje uit te dagen en op te winden. Maar dat durf je alleen niet vanwege je niet wat mannen doen. Wel ik kan je buddy zijn. Samen op terras zitten. Je bent sexy gekleed. Mischien zelfs sliploos. Je merkt dat mannen opgewonden worden en de dames jaloers. Of we gaan sauna en doen daar hetzelfde. Mischien wil je we een gangbang. Kunnen we ook regelen. Welke vrouw zou een spannend avontuur met mij willen aangaan. Dat niet gebaseerd is op platte sex. Maar op erotiek en opwinding. Welke vrouw is serieus en durft de stap te zetten om te reageren. Ik ben geen single man. Dus zoek iemand discreet. Je geheim is daarom ook veilig bij mij. De afgelopen twee weken heb ik genoeg fakers gehad. Zelfs iemand die me op terras liet wachten zonder op te komen dagen. Dus ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
13 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen of interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
  1   2   3