Zoeken naar vrouwelijk

Uw zoekactie voor vrouwelijk leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Jolie 31 jaar Limburg - Paal
Vrouwelijke sletje zoekt man
Ik ben volledig glad, vrouwelijk figuur en lang haar pruik. Wil ook mijn nagels lakken als we afspreken. Let me know en dan spreken we af.  

Vrouwelijke sletje zoekt man
jong en zoekend 23 jaar Antwerpen - Mechelen
jonge bi zoekt TV/CD/TS Meesteres
goedendag ik ben een jonge 23 jarige jongeman die graag experimenteerd met vrouwelijk kleden en ben via deze weg op zoek naar een oudere TV/CD/TS meesteres die me graag mee opleid. ik moet hierbij wel vermelden dat ik dit graag doe om af en toe wat spannend te houden. hopelijk tot snel.  

jonge bi zoekt TV/CD/TS Meesteres
Eroske 49 jaar Antwerpen - Duffel
Mooie lieve tgirl
Goedeavond jullie allemaal Ik ben eroske 49 jaar uit duffel Ik ben 1m86 groot en weeg 96 kg Ik ben op zoek naar een mooie jonge slanke tv tg ts ... Voor een mooie relatie met op te bouwen Wie zoekt ook zoiets? Voorwaarde is dat je er erg mooi vrouwelijk uitziet Bij interesse stuur gerust een bericht Groetjes Eroske X  
Top A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
Ervaren dominante top, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een zeer vrouwelijke T-girl, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, liefst met ervaring, voor regelmatige ontmoeting of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek, al opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen met MIJ vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat je volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub ?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn Deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan, indien je versa of trans, koppel (Vr-trav) bent is dat geen enkel probleem. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met foto = antwoord, Once you have me, I am your top master for ever!  

Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
Dominant 62 jaar Antwerpen - Bonheiden
Sletje gezocht
Zoals in de titel , vrouwelijk sletje gezocht , je kan ontvangen ,je zal me verwennen zoals ik je opdraag , pijpen en slikken is een must. Reageer met foto .  
Trav sex 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Welk travje wil er mij ontvangen
Ik ben een niet onknappe biman versa en zou vandaag nog willen daten met een vrouwelijk travje . Ben verzorgd , intiem kaal en voor veel in , elkaar lekker rimmen en pijpen , neuken en geneukt worden indien niet te groot Je mag ook klaarkomen in mijn mond , maw veel kan en veel mag , wie kan er naar mij komen of wie kan er mij ontvangen. Buiten date kan ook Wie wil dit ook ?  
Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious cd-35
Hoi, Ik een openminded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er van om vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met zusjes die ook crossdressen. Geen vluggertjes maar een vast contact. Vriendschap waarbij we samen op ontdekking kunnen gaan onder het motto 'niets moet, maar veel kan'. Liefst ben je jonger of max. dezelfde leeftijd en versa geïnteresseerd. Reacties graag met wat info over jezelf en wat je leuk zou vinden (meer dan één zin dus). Een fotootje van jezelf erbij is altijd extra leuk. Xx  

Bicurious cd-35
Biman 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek vast pijpsletje (tv/cd)
Ik ben op zoek naar een slank en vrouwelijk pijpsletje (tv/cd) voor vast contact bij klik. Je bent onbehaard en stijlvol gekleed. Je wordt graag bekeken, betast en gestreeld. Je bent licht onderdanig ingesteld. Klaarkomen in jouw mond is vanzelfsprekend. Als je wil speel ik ook met jouw klitje. Bij een tweede date is jou neuken ook mogelijk. Ikzelf ben een verzorgde, discrete bi man (46-194-97-18). Bij voorkeur kan je zelf ontvangen. Graag duidelijke reactie met foto.  
speels 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke vrouwelijke CD/Trav heeft zin
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel in contact willen komen met een leuk vrouwelijk sissy, Travje om samen plezier te maken. Kan je door de dag ontvangen en hou je van pijpen, laten pijpen en soms geneukt worden, dan kunnen we veel plezier hebben en elkaar verwennen en opgeilen. ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als dit ziet zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust wat horen. Een leuke foto mag er steeds bij  

Welke vrouwelijke CD/Trav heeft zin
  1   2   3   4   5