Zoeken naar meer minder

Uw zoekactie voor meer minder leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious cd-35
Hoi, Ik een openminded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er van om vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met mensen die ook (willen) crossdressen (of een dame die wel eens met een strapon durft spelen). Ik zoek een vast contact. Dus niets eenmalig, maar een vriendschap met de mogelijkheid om samen op ontdekking te gaan. Liefst ben je jonger of max. dezelfde leeftijd en versa geļnteresseerd. Reacties graag met wat duidelijke info over jezelf en wat je leuk zou vinden (meer dan één zin dus). Een fotootje van jezelf erbij is altijd extra leuk. Xx  

Bicurious cd-35
Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
Alain 51 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Trav zoekt koppel of meer voor chemsparty
Hallo ben een 51j onderdanige trav. Zoek een koppel of groep om mij lekker te gebruiken. Ben voor heel veel te vinden: pijpen, spermaslikken, beffen, neuken en stevig geneukt worden, fist, kaarsvet, tepelmarteling, ... Ben een echte slet fn onder chems nog veel meer. Kan NIET ontvangen. Verpl regio Brussel Vilvoorde Zaventem Mechelen Leuven. Mijn stats 51/192/120/16×5.  

Trav zoekt koppel of meer voor chemsparty
natasja 51 jaar Noord-Brabant - Breda
bottom tgirl zoekt contact op donderdag 6 juni
Vlaamse onderdanige bottom tgirl op zoek naar V/Stel/M voor date op donderdag 6 juni in Breda. Natasja gaat er shoppen en zou graag iemand ontmoeten om samen wat leuks te beleven. Graag personen die de leiding durven te nemen tijdens een date, geen passieve mannetjes aub. Meer info na contact.  

bottom tgirl zoekt contact op donderdag 6 juni
gisteren
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Gast 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Gast zoekt shemale /tv
Ik ben een gast 36 jaar en zoek langs deze weg een shemale of trans voor leuke avonden mee te beleven als er een klik is kan dit meer dan 1 keer wel waar alles kan en niks moet zie jij jou daarin stuur mij dan zeker een berichtje  
curly 59 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zusje
59j nylon beginnende crosdres lv zoek gelijk gestemde zusje ben meer bot gestemd  
Dom BiTop 44 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Dominante BiTop zoekt CD/TV/Femboy
Ik: dominante Top, mooi geschapen en respectvol binnen jouw grenzen. Ik ontvang voor kinky date. jij: onderdanig, slank en gladgeschoren en kan verplaatsen. Je reageert met meer dan 1 zin en minstens een foto. Bij interesse krijg je reactie terug!  

Dominante BiTop zoekt CD/TV/Femboy
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Zaadkaat 42 jaar Limburg - Maasmechelen
Zaadslet
Dikke, behaarde en bebaarde cd slet wil ondergespoten worden. Meer is mogelijk 43/173/105  

Zaadslet
  1   2   3   4   5   6   7   8   9