Zoeken naar jo*

Uw zoekactie voor jo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
Kris 52 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Jonge sissy boy..?
Sportieve verzorgde, man.. zoek lekkere sexdate  
Toffe kerel 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fantasie
Ik zoek een jonge trans / pre-op om af te spreken. Ik ben een toffe kerel met een rustig karakter. Mijn fantasie is elkaar te verwennen met wederzijds respect, eventueel experimenteren en ervaringen op doen. Mijn stats zijn 1m70/60kg, intiem geschoren, 18x4,5cm speelgoed. Stuur me gerust als je vragen of interesse hebt.  

Fantasie
Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious cd-35
Hoi, Ik een openminded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er van om vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met zusjes die ook crossdressen. Geen vluggertjes maar een vast contact. Vriendschap waarbij we samen op ontdekking kunnen gaan onder het motto 'niets moet, maar veel kan'. Liefst ben je jonger of max. dezelfde leeftijd en versa geïnteresseerd. Reacties graag met wat info over jezelf en wat je leuk zou vinden (meer dan één zin dus). Een fotootje van jezelf erbij is altijd extra leuk. Xx  

Bicurious cd-35
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Young boy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Jonge boy zoekt oudere daddy
Hey daddies! Jonge boy hier opzoek naar een oudere top om leuke dates met te beleven! Ikzelf ben openminded en veel is bespreekbaar. Hygiëne, respect en discretie vind ik belangrijk. Verder ben ik slank, op vele plaatsen geschoren, verwijfd/twink en 100%bottom. Ik kan enkel verplaatsen. Ik ben dus opzoek naar een daddy die vrij kan ontvangen, je bent ouder dan 50 en 100%top. Ervaring met jong/fem,... is een pluspunt. Voldoe je aan de beschrijving? Laat dan maar wat horen! Nietszeggende reacties worden onmiddellijk verwijderd zonder antwoord. Groetjes 179, 72, 13x3  

Jonge boy zoekt oudere daddy
Mr L 34 jaar Limburg - Overpelt
Op zoek naar leuke date
Hey Ik zoek een leuke date met een jong travje, cd, shemale of trans.  

Op zoek naar leuke date
Nikita 28 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge crossdress zoekt discrete, verzorgde man.
Ik ben een jonge zeer slanke verzorgde crossdress en zoek vaste ervaringen met een lieve, discrete, verzorgde man. Een man die me een vrouw laat voelen, respect voor me heeft en voor wie ik zijn sexy meisje mag zijn, vind ik super heerlijk! Ik ben enkel bottom. Ik heb alles om er op en top als een sexy vrouwtje uit te zien. Graag iemand waar ik me lekker bij zijn thuis kan kleden in alle discretie. Ik hou niet van mannen die me als een snelle hap zien, ik wil verleid worden, alleen zo kom ik helemaal los. Ik date niet zomaar met iedereen, ik leer graag iemand eerst kennen op skype voor ik ermee in bed duik. Maar als we daten ben ik van jou, zo veel en zo lang je wil. Ook mijn oprechte excuses als ik misschien hard to get lijk, dit speel ik niet, ik ben van nature iemand die niet snel toehapt. Once you have me, I will make it worth all the effort. Xx P.S.: ENKEL REACTIE MET FOTO  

Jonge crossdress zoekt discrete, verzorgde man.
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag tot 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strandwandeling in Nieuwpoort
Van 5 tot 15 juni verblijf ik in Nieuwpoort. Ben man van 58. Jong voorkomen. Zoek lieve en aantrekkelijke Tv om samen overdag een strandwandeling te maken of samen iets te gaan drinken. Enig niveau gevraagd. Ben niet roker. Bij klik hand in hand lopen, (tong)zoenen of eventueel meer. Maar is niet noodzakelijk. Zal je met respect behandelen. Graag foto. Hoeft niet herkenbaar maar zodanig dat ik toch een idee heb van je voorkomen en kledingstijl.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10