Zoeken naar ik zin

Uw zoekactie voor ik zin leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Amanda 57 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Ik zoek leuk zusje of stel
Hoi ,ik 55 m73 75 onbehaard lichaam mooi gebruind zaterdag avond vrij en kan ontv of verplaatst ni te ver ,wie zusje of knap stel zin ,graag wa uitleg en foto aub ik reageer zeker ,ook een knappe onbehaard bi in lingerie mag ook met xxl , laat maar horen  

Ik zoek leuk zusje of stel
Versa bare cum 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Versa bare cum
Welk cdtje of real tranny heeft geil veel zin in een horny adventure ? Stats looks whiches and Picture getting answer .  

Versa bare cum
gisteren
Didier 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels
Ik ben op zoek naar TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels. Heb hiermee weinig ervaring maar wil volop experimenteren. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Sta letterlijk en figuurlijk voor alles open. Uiteraard ben ik maagd. Eventueel op regelmatige basis. Wil me ook graag eens kleden als een echte classy lady. Wie wil en kan me in dit alles begeleiden en opleiden ? Mag ook een koppel zijn met een bi-man. Graag duidelijke reacties en liefst meer dan één zin.  
Trav 37 jaar Limburg - Beringen
Geen fake
Met mij kan je zorgeloos genieten, ik vraag en bied discretie. We kunnen vrienden worden in discretie en vaker afspreken. Mijn "kutje" heeft namelijk vaak zin in iets lekkers. Ontvangen lukt alleen op bepaalde dagen.  

Geen fake
Denise 33 jaar Antwerpen - Ravels
Cd zoekt een top man of een ander zusje
Ik ben cd Denise van 33j 167 75 Ik zoek een top of een zusje dat kan ontvangen in de regio. Wie heeft er zin in lekker sex date  

Cd zoekt een top man of een ander zusje
SONIA 48 jaar Limburg - Diepenbeek
Ik zoek een man +50 om mijn sterretje te neuken
Ben slank gebruind onderdanig hoertje 1m82 75kg TV die een vaste neuker zoekt die 1. geen bbs heeft 2. kan ontvangen 3. in Limburg 4. niet te groot geschapen is 5.foto stuurt met stijve pik 6. dominant is 7 +50J; heb je zin een foto adres en wanneer. Ben niet voor iedereen beschikbaar. Zoek een vaste man met klik kan alles.  

Ik zoek een man +50 om mijn sterretje te neuken
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extr
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
Hotie 53 jaar Limburg - Hechtel
Wie komt me neuken als ik naakt op je lig te wachten
Als ik een kamer zou huren wie heeft er zin om mij te komen neuken 1.88 84kg 53j volledig geschoren en veel zin ik pijp diep slik lik je ballen kontje ... kom op je zitten.... je zegt het maar xxx vroege avond  
Vrouwelijke sis 27 jaar Limburg - Ham
Mega veel zin
Hey. Via deze weg zoek ik iemand om af te spreken. Wel eerst kennis maken en zien of er een klik is voordat we het bed delen. Ik ben een grote fan van lang pijpen. Ik wil gezien worden als een meisje, een meisje met veel zin.  

Mega veel zin
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10