Zoeken naar ik jou ontvangen voor een

Uw zoekactie voor ik jou ontvangen voor een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuke Dame gezocht
Voor nu maandag. Je bent lief, gewillig, aantrekkelijk en je weet wat je aan een man kan bieden. Je bent verzorgd en hygiënisch, je maakt je graag op je hebt de gepaste maquillage. Op gebied van lingerie hou ik enorm veel van zwarte slips, bBH en ragfijne Stay-ups. Ik kan je ontvangen of kan jij het ook Ben een “Daddy” van 59, 1,78, 72, soms Versa en goed voorzien Hoop op een discreet antwoord en een mooie foto.  
Top 27j 18cm 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Top opzoek naar hete fun
Top hier 27 jaar oud, 1m85, normaal gebouwd en goed voorzien. Opzoek naar hete fun met vrouwelijke bottom (cd, tg, ts, tv). Mannen hoeven niet te reageren. Zelf kan ik niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen. Indien intresse, laat zeker een reactie achter en wie weet kunnen we een heet avontuur beleven.  

	Top opzoek naar hete fun
Mieke 30 jaar Limburg - HASSELT
Geile date gezocht
Ik kan ontvangen in de week. Een oudere man is ook welkom. Liefst een mailtje sturen met wat je wil en wanneer je kan komen.  

Geile date gezocht
gwenny 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Slank knap trav sletje zoekt potente top
Hoihoi, ik ben een knap slank sletje uit Gent. Ik zoek een leuke, potente top die me kan ontvangen, liefst overdag. Vast contact zou ook leuk zijn. Geile kus Gwenny  

Slank knap trav sletje zoekt potente top
gisteren
Acti 63 jaar Antwerpen - Rumst
Dekhengst/bull zoekt vrouwelijke trav/ts, shemale voor te neuken en gebruiken.
Ik ben een jonguitiende zestigeren bronstige dekhengst/bull. Ik zoek een vrouwelijke trav/ts,shemale om te gebruiken als mijn speeltje en grondig en diep te neuken. Ook tongzoenen corn. Tussen de 25 en 49 jaar. Ik woon alleen en kan alke dagen ontvangen liefst vandaag of morgen nog.  
pauline 51 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Knokke,Blankenberge,Brugge,Cadzand,Maldegem,....
Travomeisje is op zoek naar een ``vaste`` topman of evt.koppel. Niet eenmalig, maar je moet kunnen ontvangen. Ook soa-vrij is een must. Belgische kust, zeeuwsvlaanderen tot aan Terneuzen. Ook Brugge, Malgdegem tot max Eeklo is mogelijk. Ik zoek dus enkel een monogame sexrelatie.Groetjes pauline  

Knokke,Blankenberge,Brugge,Cadzand,Maldegem,....
Tv lover 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zin in tv , cd of femboy
Hallo , ben op zoek naar leuke tv , cd of vrouwelijke femboy om een leuke tijd mee te hebben . Deze niet onknappe biman wil je graag ontvangen maar ik kan ook verplaatsen deze namiddag of avond om geil te spelen met elkaar , ben versa zeer verzorgd en intiem kaal . Veel kan niets moet met respect voor elkaars wensen . Wie komt naar mij of wie ontvangt mij voor leuke sex  

Zin in tv , cd of femboy
gisteren
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Slank trafje gezocht
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een jong slank trafje mooi opgemaakt die vandaag een leuke date wil ik kan ontvangen of verplaatsen in het Antwerpse  
gisteren
adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
leuke dame gezocht
Voor nu maandagmiddag - avond. Je bent lief, gewillig, aantrekkelijk en je weet wat je aan een man kan bieden. Je bent verzorgd en hygiënisch, je maakt je graag op je hebt de gepaste maquillage. Op gebied van lingerie hou ik enorm veel van zwarte slips, bBH en ragfijne Stay-ups. Ik kan je ontvangen of jij kan het ook Ben een “Daddy” van 59, 1,78, 72, soms Versa en goed voorzien Hoop op een discreet antwoord en een mooie foto.  
Jeux 48 jaar West-Vlaanderen - Menen
Onderdanige zoekt
Ik zou graag ´n dominante tv ontvangen die mij langdurig wilt als onderdanige likker. Aan je heels, voetjes, pantys, kontje, overal. Aub no fake.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10