Zoeken naar ben jij onze man

Uw zoekactie voor ben jij onze man leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 69 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Op zoek naar iemand in sexy lingerie
Hoi, Ik ben een oudere man op zoek naar een sexy lingerie drager met gladgeschoren pik (of pikje) waar ik mee mag spelen en aan zuigen. Als je graag geneukt wordt kan dat ook hoor! Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen. Liefst tijdens de namiddag en een dag of twee op voorhand afspreken. Ik moet thuis weggeraken!!!  
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls welkom.  
geile date 27 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
leuke date met een cd of trans
hey ben een jonge man van 27j ben m78 72kg en heb 16 cm. laat me graag pijpen en neuk je kontje met alle plezier. voor meer info of interesse krijg ik graag een berichtje terug. ik kan ontvagen  
jens 32 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
wie wil vandaag
Goeiemorgen iedereen, ik ben een jonge man van 32j 1m75 64kg. Ik zoek naar een toffe date. Ikzelf kan ontvangen in regio Blankenberge. Sta zelf voor veel open en bied eerlijkheid, hygiëne en indien gewenst uiterste discretie. Leeftijd en origine niet van tel voor mij. Spreekt jou dit aan stuur gerust een mail, ik antwoord ASAP  

wie wil vandaag
11 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Steffi 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Travje is geil
Hey. Ik ben een travestiet, veel kleedjes thuis. Maar als trav heb ik ook mijn seksuele noden. Ben je een man die het rustig wil doen en misschien soms hard. Ik hou ervan om als vrouw geneukt te worden, en jou te pijpen met veel speeksel en diep in me keel.  

Travje is geil
12 dagen
Luc 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Man 60j zoekt Trav. Of shemaile
Hallo ik ben een 60j man op zoek naar een echte trav of shemale die zich graag eens laat verwennen of die graag een goed voorziene man wil bevredigen . Mollig tot volslank is welkom .afspreken in de week liefst rond de middag en in Middelkerke of directe omg . Een koppel is ook welkom zoals m,m of v,m . Interesse ?