Zoeken naar plus jaar

Uw zoekactie voor plus jaar leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wolverd 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
vastkoppel zoekt vaste vriendin voor vaste relatie en om mee op vakantie
wij een getrouwd koppel zoeken een vaste vriendin van onze leeftijd van 55tot 65 jaar om samen met ons leuke tijd te beleven op onze kosten wij gaan op vakantie naar een naturisten camping in het zuiden van Frankerijk en zijn daar van 17 juni tot 1juli en in augustus van 12tot 26 maar ook daar buiten zouden we graag de vriendschap verder zetten ben je hier in geïnteresseerd zien we graag je reactie verschijnen met foto na contact sturen we foto van ons discretie verzekerd en gewenst  
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Kinky koppel
Kinky Hey wij zijn een koppel waarvan het vrouwtje 35 jaar is en erg onderdanig , we zoeken een leuke fwb die het leuk vind het vrouwtje Opdrachten te laten doen en te gebruiken voor wat je maar wil,dit samen met de man des huizes , ze is zeer gewillig en gehoorzaamt zeer goed , wij houden van stevige kinky sex , jij ook ? Dan horen we je graag en we zien wel verder of het klikt al dan niet Wij ontvangen vlot en discreet Geen mannen die komen niet aan de beurt  

Kinky koppel
roosje 58 jaar Antwerpen - Borgerhout
anders kleurige vrouw van 40 + gezocht
Ik wil mijn man verrassen met een lieve oudere vrouw, afkomst of origiene geen probleem is, als ouder dan 40 + bent ben je van harte welkom. Zie je het zitten om mee te doen. We zijn een volslank koppel van 58 en 63 jaar. We staan voor veel open. Bij ons kan alles mits overleg, en een ja is een ja, en een nee is nee. Staat dit je aan laat dan maar iets weten.  
Victoria & James 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Enkel voor 60+.
Met toelating van mijn vrouw ben ik opzoek naar een dame van 60+ van het volslanke type, jawel dikke poep en dikke borsten als dat beter leest. Waarom gaat U vragen, gewoon om eens lekkere sex te hebben met een oudere dame, hou ouder hoe liever, jullie worden zeker niet afgeschreven/vergeten. Ik wil jullie wel. knipoog Ik ben 46 jaar en normaal gebouwd, niet groot geschapen, sorry daarvoor. Mocht er iemand interesse hebben, laat maar iets weten en vraag gerust als je iets wil weten van mij. James  
Roman 32 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Wij zoeken een bi meid.
Ik heb een drom dat een andere meisje likt poesje mijn vriendin af. Ik zal in de kamer zijn en naar jullie kijken. Als zij klaar komt kom ik tussen. Verder zien hoe het gaat. Voor ons dat is eerste keer. Zij is zeer mooie meid en heeft lekkere poesje. 30 jaar echt mooie meid. Wij kunnen jouw bij ons brengen. Of je komt bij ons. Stuur u foto a.u.b.je moet niet ouder dan 30 jaar zijn.  
10 dagen
Fwb 44 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Trio
Wat denk je Hey, Wij zijn een fwb koppel uit West Vlaanderen. We zijn langs deze weg op zoek naar een vaste dame tussen 40 en 45 jaar om een leuke vriendschap mee op te bouwen en samen leuke momenten te beleven, iets gaan eten, iets drinken, wellness,....en als de klik er is met zijn drietjes eindigen in de slaapkamer. Wij zijn niet rokers en verlangen dat ook van jou. Alles is bespreekbaar, niks moet. Welke dame kan er zich hiervoor vinden? Indien interesse horen wij het graag  
10 dagen
Melanie en jelle 33 jaar Limburg - Borgloon
Leuke meid.
Hallo wij zijn mellanie en jelle bijde 33 jaar ondertussen al meer dan 10j samen en zoek nu wat extra spanning. We zijn langs deze weg op zoek naar een leuke dame max 35 jaar voor in de eerste plaats vriendschap en bij klik eindigen we graag in de slaapkamer. Indien interesse horen wij het graag.  
10 dagen
Koppel 31 jaar Limburg - HASSELT
Opzoek naar een snoepje
Hey Hey, Wij zijn een gelegenheidskoppel die graag een avontuur willen hebben met een andere vrouw, ben jij Bi en wil je mee op avontuur. Reageer dan zeker op deze advertentie! Zij 30 jaar en 1m65. Hij 31 jaar en 1m92. Beide intiem geschoren en verzorgd. Hij lekker besneden... Sauna dates, kameren, of bij jou thuis allemaal mogelijk. tot snel :)  
11 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 49 en hij 53 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
14 dagen
Melanie en jelle 33 jaar Limburg - Kortessem
Leuke meid.
Hallo wij zijn mellanie en jelle bijde 33 jaar ondertussen al meer dan 10j samen. We zijn langs deze weg op zoek naar een leuke dame max 35 jaar voor in de eerste plaats vriendschap en bij klik eindigen we graag in de slaapkamer. Indien interesse horen wij het graag.  
  1   2