Zoeken naar je vrouw

Uw zoekactie voor je vrouw leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoekendkoppel 31 jaar Limburg - Diepenbeek
Wij zoeken leuke bi dame
Wij zoek een leuke bi dame (23-40j)voor een leuke trio te doen. De vrouw is bi. Maar trio is zowel man als vrouw gericht Wij zijn koppel m27 v31. Beide mooi verzorgd en altijd goesting. Stuur een berichtje bij interesse. Bij leuke interactie contact en foto wissel. Hopelijk tot snel.  
C&A 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdag namiddag of avond lafspreken in Gent ? Vrouw vrouw primeert
Hij kijkt of diet mee... jij beslist  

Vrijdag namiddag  of avond lafspreken  in Gent  ? Vrouw vrouw  primeert
Tof koppel 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Trio
Welke vrouw kan zowel genieten van man als vrouw? Wil je misschien je bi-kantje ontdekken maar tegelijkertijd ook wel een man erbij hebben? Droom je er wel eens van om door zowel een man als een vrouw verwend te worden? Eerst gezellig kennismaken en indien klik bij alle 3 kunnen we onze fantasie samen beleven...  
gisteren
Wijtwee 41 jaar Limburg - Lommel
Gelegenheidskoppel zoekt bi vrouw
Hoi, wij zijn een gelegenheids koppel waarvan man 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Vrouw 40 beetje mollig, grote borsten, geschoren kutje en bi. Zoeken een bi meisje voor trio bij goede klik liefst op regelmatige basis. Wij kunnen ontvangen. Fakers laat het! Verder contact is tussen de vrouwen. Grts  
gisteren
Kris Helsen 43 jaar Antwerpen - Laakdal 0498100604
Koppel zoekt bi vrouw
Wij koppel uit laakdal zoeken en bi vrouw om samen bij ons in de jacuzzi te gaan en meer  
C&A 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw om mij te verwennen in bed
Vrouw vrouw primeert. Jij beslist of hij alleen maar mag kijken of meedoen. Ik ben multiorgasmic en ik kan echt goed masseren.  

Zoek vrouw om mij te verwennen in bed
gisteren
Twee vrienden 24 jaar Limburg - HASSELT
Twee vrienden zoeken gewillige dame(s)
Hey dames, wij zijn 2 vrienden van 24 jaar die samen een avontuur willen beleven met een dame of vriendinnen. Wij zijn twee sportieve types die samen onze eerste trio of groepservaring willen beleven. Samen één of meerdere toffe dames tot het uiterste verwennen. Wie zoeken wij, een openminded vrouw(en) die openstaat voor 2 jongemannen. Leeftijd is eerder onbelangrijk, verzorgd voorkomen liefst wel. Wil jij door ons 2 verwend worden, laat dan maar snel iets weten en wie weten liggen we binnenkort met 3 of meer te genieten van spetterende orgasmes.  
gisteren
Ann + davy 47 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Welke vrouw wil toekijken...
Hallo, Wij zijn een koppel waar de vrouw de wens heeft dat een andere vrouw ons bekijkt alsook bij klik haar wil bevredigen.... Wwelke vrouw heeft deze fantasie?  
W-A 53 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Gezocht dame
Wij zijn een 53j koppel en zijn op zoek naar een dame om met zijn 3en alles te ontdekken of een dame voor mijn man alleen want als vrouw hebben we soms een probleempje . Dit alles op een veilige manier . Welke dame wil ons leren kennen .Wij kunnen ontvangen en verplaatsen.  
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 50 en hij 55 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een lekkere vrouw, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar, ongeremd en onderdanig! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om mekaar te leren kennen en mekaars wensen en kicks te ontdekken. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet mee met ons?  
  1   2   3   4   5   6   7